Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

Група Те и съзвездие от родни музиканти почетоха Whitney Houston


Група Те и съзвездие от родни музиканти почетоха Whitney Houston

3828

"I Will Always Love You", "I Wanna Dance With Somebody", "I Have Nothing", "I'm Every Woman", "When You Believe", "So Emotional" и много други песни на легендарната певица Уитни Хюстън (Whitney Houston) огласиха Sofia Live Club.

Както MySound.bg съобщи, трибютът на покойната вокалистка бе организиран от група Те. Мария Илиева, Криста, Поли Генова, Мариана Попова и Дани Милев, Стелиана Христова – победител в "Гласът на България", Маги Джанаварова – победител в "Мюзик Айдъл" 3, Нора Караиванова, Рут Колева, Преслава Мръвкова, Деница Георгиева и Красимира Иванова представиха класиките на знаменитата певица. Мъжкото музикално-певческо съсловие бе достойно отчетено от Дани Милев, който даформи дует с Мариана Попова за едно от най-вдъхновяващите парчета на Уитни с Енрике Иглесиас – "Could I Have This Kiss Forever".

А с нелеката задача за отпяване на беквокалите в песните на световната музикална поп икона се справиха Гергана Коева от "Гласът на България" и Кремена Димитрова и Яна Галинова от "Мюзик Айдъл".

Столичният клуб се препълни с фенове, които почетоха таланта и невероятното творчество на американската изпълнителка, а родните музиканти взривиха сцената с блестящи изпълнения на едни от най-обичаните й песни. За първи път именно Уитни Хюстън събра български поп музиканти от всички поколения и от различни формати на едно място. Събитието бе уважено от легендарния Васил Найденов и неговия импресарио Ивайло Манолов, който изцяло се потопи в музиката и се отдаде на бурни танци с непознати девойки. Сред гостите бяха и други български звезди като Силвия Кацарова, Драгомир Драганов-Чая, Цецо Елвиса и бременната му съпруга Мариела, Ясен Зердев, Сани от X Factor, момчетата от Voice Of Boys и много други.

Невероятните песни на Уитни Хюстън бяха пресъздадени от група Те - Ясен Велчев, Кирил Кожушков, Дарин Василев и Стоян Янкулов - Стунджи, както и от едни от най-добрите инструменталисти в България - Бисер Иванов – китара и Борислав БояджиевБорчето – перкусии. Вокалистката на Те ПреславаПейчева този път впечатли гостите не само с глас, но и с това, че пое ролята на водеща на цялата програма, като се справи отлично.

Събитието впечатли присъстващите с невероятен дух, израз на огромна любов и възхищение към една от най-добрите певици в света за всички времена.

"Благодаря на всички изпълнители, с които почетохме голямата Уитни Хюстън и нейната музика! Благодаря на многобройната публика, която сподели нашата емоция! Благодаря и за това, че музиката е онова нещо, което въпреки всичко ни кара да бъдем щастливи!", коментира пианистът на Те Ясен Велчев във Фейсбук след шоуто. Снимки - в секцията "Галерии"

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички