Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares

Хората от гетото се събират заради Мистерията Еньовден


Хората от гетото се събират заради Мистерията Еньовден

4519

Спектакълът на Нешка Робева "Мистерията Еньовден" ще се изиграе за първи път предпремиерно в Двореца на културата и спорта във Варна на 10 декември.

Неуморимата треньорка успя да привлече в шоуто освен всички танцьори от своята трупа, и най-добрите ни състезатели по акробатика, художествена и спортна гимнастика, Метин Енимехмедов, момчетата от брейк денс формация Екс Енерджи Крю, така и главните солисти - Деси Добрева, Валерия Момчилова, Звездомир Керемидчиев от Ахат и големия Васил Михайлов. Нешка събира отново заедно - специално за изявата, момчетата от рап формацията Хората от гетото. Музикантите от една от най-популярните хип-хоп групи в България ще се включат в спектакъла като представители на уличното изкуство, представяйки го по най-атрактивния начин.

Хората от гетото (на снимката) са работили с много от българските имена в стила и са носители на редица награди. Издали са 4 официални студийни албума, а в момента подготвят нов, който ще се появи през 2014.

"Притеснена съм с наближаващата предпремиера, но съм сигурна, че ще смаем всички с новия ни проект. "Мистерията Еньовден" е създаден освен със средства, и с много желание. Не случайно избрахме Варна за нашата предпремиера, първо мащабите на шоуто са огромни и Дворецът на културата и спорта е сред малкото в България, които може да ни приеме. Второ - това е градът на моите лични успехи като спортист и треньор и аз наистина много се вълнувам", коментира Робева.

По-малко от 1 000 билета остават за спектакъла в столицата, оповестиха организаторите на събитието Moko Solution и NeshkaArt.

"Мистерията Еньовден" е изцяло нов проект на Робева, вплитащ в себе си народните традиции, сегашното модерно звучене от български фолклор, хард рок и улично изкуство. Както MySound.bg извести, премиерата е в столичната зала "Арена Армеец" на 19 декември. Началото и на двете представления е точно в 20.00 часа.

Цената на билетите е от 20 до 50 лева.

Всичко за предстоящия спектакъл - на:
https://www.facebook.com/MisteriataEniovden

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички