In Flames отново на десант в София


In Flames отново на десант в София

1950

Ин Флеймс (In Flames) ще люлеят отново София.

Една от най-значимите дет метъл групи ще взриви родните фенове по покана на Loud Concerts.

Концертът е в зала "Христо Ботев" на 30 сепетмври.

Билетите за събитието вече са в продажба. Първите 100 са с промоционална цена от 40 лв., а след изчерпване на това количество ще се продават по 45 лв. В деня на шоуто ще струват 55 лв.

Пропуските могат да бъдат закупени в мрежата на Ticketstream, магазините Office 1 Superstore, Orange, Multirama, "Техномаркет", офисите на TBI Credit и M-Tel, както и на www.ticketstream.bg.

Предстои да бъде обявена и съпорт група.

Концертът е част от педстоящото турне на шведите в подкрепа на новия им студиен албум - "Sounds Of А Playground Fading". Премиерата му в Германия бе вчера, а през следващите дни ще се състои в останалите европейски държави. Скоро излезе и клипът на бандата към първия сингъл - "Deliver Us".

http://www.youtube.com/watch?v=KTiQ75HY0DA

Металягите са в пикова форма към днешна дата. Те ще свирят на едни от най-големите европейски метъл и рок фестивали като Rock Am Ring, Rock Im Park и Nova Rock това лято. След това стартират самостоятелно турне, част от което ще бъде и концертът им у нас. Това ще бъде тяхното трето гостуване в България, след като през 2008 излязоха на сцената на Калиакра Рок Фест за  съпорт на Слейър (Slayer) и изнесоха страхотен самостоятелен концерт в София през 2009. И двете изяви на Ин Флеймс на родна сцена бяха изключително силни и предизвикаха голям интерес от страна на феновете.

Ин Флеймс стартират кариерата си като трио през 1990. Дебютът "Lunar Strain" бързо се превръща в класика в набиращата тогава скорост скандинавска дет метъл сцена. Към групата се присъединяват фронтменът Anders Fridén (който и сега изпълнява вокалните функции) и барабанистът Björn Gelotte. Вторият студиен албум "The Jester Race" донася популярност на музикантите в Европа и Япония.

Следват множество смени, още 7 студийни продукции и над 2.5 милиона продадени копия в световен мащаб. Групата си извоюва статут на една от най-големите мелодични дет метъл банди за последните години. Освен хиляди верни фенове, тя печели и признанието на музикалното общество. Съставът свири на шведските награди Grammis (еквивалентът на Grammy) и печели отличие за най-добра метъл група през 2009.

Сред спечелените й призове най-значими са за тези за дет метъл група на Шведските метъл награди и за най-добра международна формация на наградите на списание Metal Hammer - Golden God Award.

Ин Флеймс неколкократно са обиколили света със собствени турнета, като освен в САЩ, Южна Америка, Австралия и Япония, често свирят и в Източна Европа.

Музикантите заминават за Букурещ за концерт на 1 октомври след шоуто си в София.

Още - на:

www.loudconcerts.com

www.facebook.com/loudconcerts

www.twitter.com/loudconcerts

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички