Soen на живо в София: eхо от прогресив метъл eмоция
Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България

Иван Лечев приготвя бебешко мляко в студиото на Търси се


Иван Лечев приготвя бебешко мляко в студиото на Търси се

4497

Китаристът на легендарната група ФСБ Иван Лечев ще бъде специален гост в новото издание на ток шоуто "Търси се" по bTV тази неделя, 16 юни.

Най-близките му хора ще разкрият какъв е истинският образ на големия музикант извън неговия професионален свят.

Дългогодишните му колеги от ФСБ ще бъдат първата изненада за Лечев. "Иван е светъл, топъл човек. С него е много лесно да си приятел и колега. Въпреки че сме много близки, никога не сме го чули да се оплаква. Бащинството го промени до неузнаваемост. В студиото ни има специална стая за малкия му син, с който той не се разделя", разказват музикантите. Дали китаристът се справя и в ролята на фронтмен на групата ще разберете от предизвикателството да изпее една от песните на ФСБ.

Много романтика ще внесе срещата с половинката на Иван, актрисата и певица Жени Александрова. "Той е любовта на живота ми. Това да се прибера вкъщи, да знам, че ще ме прегърне, ще ми каже колко ме обича, е най-великото и вълнуващо чувство"“ споделя откровено тя. В изненадите ще се включи и усмихнатият Константин – синът на Иван, който е същинско негово малко копие. За да докаже на приятелите си, че е специалист в отглеждането на бебета, музикантът ще приготви в студиото на "Търси се" любимото мляко на малчугана.

Тъщата Екатерина ще разкрие с какво двамата често се забавляват: "Ние живеем под един покрив и той е най-лъчезарния и добър зет, който бих могла да имам. Понеже и двамата имаме характерно "р", често се шегуваме рецитирайки стихове с много р-та". Семейният портрет ще бъде допълнен от телефонен разговор с майката на Иван, която ще му благодари за грижите като син и ще го върне в най-ранните му спомени.

В отговор на провокацията от брат си Тодор пък, китаристът ще демонстрира, че може да свири и на барабани. "Заради музиката той почти нямаше детство. И сега е страхотен работохолик", споделя Тодор. За зрителите легендарният китарист ще покаже и изпълнение на цигулка, което е другата му голяма музикална страст.

Какъв е Иван Лечев извън сцената и ФСБ и каква е ролята в му в живота на неговите близки и приятели, ще стане още от предаването.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички