Йордан Караджов в отбора на Андрей Слабаков в Аз обичам България


Йордан Караджов в отбора на Андрей Слабаков в Аз обичам България

6095

Фронтменът на Сигнал Йордан Караджов и поп-фолк певицата Кали ще застанат в отбора на Андрей Слабаков в "Аз обичам България".

Шоуто ще бъде излъчено в ефира на "Нова телевизия" от 20 ч. довечера.

Изключително представяне ще направи Ники Кънчев, издадаха от екипа на предаването.

В рунда "Известни личности", където участниците трябва да познават имената на прочути наши сънародници, водещият на "Стани богат" почти няма да даде думата на съотборниците си, а капитанът Андрей Слабаков едва ще смогне на темпото му. 

Дали защото късметът не е на негова страна, или просто изчаква момента, когато наградата да бъде българска ракия, но атрактивният режисьор все още няма отбелязана победа. След като в последния епизод не успя да завърти колелото нито веднъж, днес той ще потърси реванш и ще се опита да отбележи първата си победа.

Силно музикално присъствие ще има и в отбора на Юлиан Константинов, който ще трябва да защитава досегашното си лидерство заедно с Вики от Мастило, Нели Рангелова и небезизвестния икономист Владимир Каролев.

Какво още ще се случи в "Аз обичам България" довечера? Юлиан Константинов ще поиска да ползва жокер "Обади се на Кирил и Методий", а изразът "Дживгар кюца барабинци на дирек" за втори път ще предизвика познанията му за българските диалекти. И двамата капитани обаче ще останат безмълвни на въпрос, свързан с Тити Папазов.

Ще обърне ли отново отборът на Юлиан Константинов резултата в последния момент, или Андрей Слабаков най-накрая ще отбележи победна точка, ще стане ясно от шоуто довечера.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички