Judas Priest със специално обръщение към българските се фенове


Judas Priest със специално обръщение към българските се фенове

4965

Джудас Прийст (Judas Priest) публикуваха специално видеообръщение към българските си фенове.

"Прийст се завръщат в София, България, за да срещнем отново всички вас, метъл маниаци, на 8 юли на стадион "Българска армия". Ще се видим там!", се казва в него.  

http://bit.ly/JudasPriest_ID

Това се случи малко преди британците да получат наградата си Golden Gods Icons на 19 юни. Тя бе присъдена от Metal Hammer, а Роб Халфорд и Глен Типтън я приеха от името на цялата група.

Метъл легендите, които наскоро стартираха обиколката Epitaph, официално обявена като последното им световно турне, бяха титуловани "Икони" на 9-е годишни награди на Metal Hammer - Golden God в Лондон.

Както MySound.bg извести, Джудас Прийст пристигат в България като хедлайнъри на Sofia Rocks 2011. Те ще се представят на 8 юли със сет над два часа, грандиозно лазерно шоу и огромно количество пиротехника. Специалните ефекти ще бъдат доставени у нас с няколко тира и обучен технически екип, който да ги подготви за фестивала на стадион "Българска армия". Музикантите са известни като една от най-шумните рок банди, така че едно от първите изисквания в райдера на групата е: "никакви ограничения по отношение на звука". Металягите отказват да се съобразят с каквито и да било ограничения, които могат да ги накарат да звучат като "не чак толкова шумна рок банда". Сценичният сет особено в началото на концерта също крие приятна изненада, издават организаторите на събитието - "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни".       

Британците избраха да изкарат в България всичките си свободни дни между шоуто в Солун, Гърция, на 6 юли и концерта в Истанбул, Турция, на 10 юли. В момента се подготвя специална програма за техния престой, която да им позволи да релаксират максимално между изявите си.

Междувременно групата и Sony Music обявиха издаването на колекционерски сет от сингли "Single Cuts", който се появява за първи път в дискографията на групата. Продуктът, предложен в ограничени количества и луксозна кутия, съдържа 52 парчета, събрани в 20 диска с оригиналните обложки на всеки от синглите.

Проектът представлява пълната колекция от сингли, издавани за UK CBS/ Columbia, която е доказателство за огромното влияние на Джудас върху музикалната сцена и песен по песен разказва историята на една от най-големите метъл банди на всички времена.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички