Какво е да си Лейди Гага? Ексцентричката върху Rolling Stone БГ


Какво е да си Лейди Гага? Ексцентричката върху Rolling Stone БГ

6682

Двама мъже и една лейди се подвизават в новия брой на Rolling Stone, който вече е на пазара.

Лейди Гага (Lady Gaga) се вихри в специална фотосесия за списанието! Плюс: накъде ни води новото правителство според експертите и какво може да убие Леми Килмистър от Мотърхед (Motörhead).

След хитовия си дебют ("The Fame", 2008) и неговото мрачно продължение ("The Fame Monster", 2009 ) бившата танцьорка на бурлеска, а по-късно и изявен автор на парчета за Бритни, реформираните Ню Кидс Он Дъ Блок (New Kids On The Block), Фърги и разтурените Пусикет Долс (Pussycat Dolls), изпълнителката еволюира до еклектичен музикален образ, в който Мерилин Монро, Мерилин Менсън, Дейвид Боуи и Фреди Мъркюри се преплитат в равни части. В ексклузивно интервю тя разказва как се развива кариерата ѝ, за издаването на новия албум и изобщо – какво е да си лейди Гага.

В четвъртия брой на Rolling Stone ще прочетете и за двама известни мъже, всеки един от които е корав като ковано желязо и живее на бързи обороти. Единият е Бойко Борисов, в комплект с правителството, което си избра. За обективна и качествена оценка на работата на премиер и министри изданието се довери на топжурналисти и експерти, които се гмурнаха в мътните води на българското образование, вътрешна и външна политика, здравеопазване, икономика и опазване на околната среда.

Вторият важен мъж е Леми Килмистър, създател и останал единствен постоянен член на британската банда Мотърхед. Какво всъщност е 64-годишният Леми, който до днес изпива по бутилка Jack Daniels на ден? Човек или вампир? Злите езици твърдят, че само три неща могат да убият Леми – дървен кол да прониже сърцето му или сребърен куршум да заседне в мозъка му, или негова песен да достигне до N 1 в класацията "Top 100" на Billboard.

И още в броя:

На фокус: кои са четирите банди, които определят облика на модерния рок у нас?

Какво е бъдещето на Гравити Ко (Gravity Co). след раздялата им с втори пореден вокалист?

Лени Кравиц се връща към корените: нов старт от малките клубове.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички