Книгата Историята на Judas Priest подгрява за Sofia Rocks


Книгата Историята на Judas Priest подгрява за Sofia Rocks

6213

 "Историята на Judas Priest" от Нийл Даниелс ще излезе на литературния пазар у нас 7 юли, съобщиха от издателство Addix, в чийто каталог е книгата.

"Това е най-пълният и автентичен портрет на Джудас Прийст (Judas Priest), създаван някога; биография, разказваща цялата история на групата! "Гълта" се на един дъх", увериха от издателството във възможността феновете да я прочетат бързо - непосредствено преди концерта на британците в България.

Както MySound.bg извести, Роб Халфорд и Ко. са хедлайнъри на Sofia Rocks 2011. Другите участници във феста са звездните Уайтснейк (Whitesnake), Саксън (Saxon), Слейд (Slade) и Майк енд Дъ Меканикс (Mike & TheMechanics). Събитието е на столичния стадион "Българска армия" на 8 юли.  

"Историята на Judas Priest" е епична книга, включваща над 50 интервюта с видни музиканти, продуценти, служители в звукозаписни компании, журналисти, приятели от детинство и бивши членове на бандата.

Предговорът е написан от първия вокалист - Ал Аткинсън, който за първи път споделя своите спомени за трудното начало през онези години и лудите преживявания от турнетата.

Пълната история на боговете на метъла разказва за ранните им години, техния апогей, срива през 90-е, преоткриването им през 1996, след оттеглянето на Роб Халфорд, както и за завръщането му "у дома" през 2003.

"Историята на Judas Priest", както и другите книги на издателсво Addix, се продават в книжарниците на "Хеликон", "Буктрейдинг" и Ciela.

Онези, които искат да поръчат по интернет, могат да го направят на www.addix.org. В цените на всички книги от каталога е включена и безплатна доставка с куриер.

При поръчка отбележете във формуляра: доставка със "СтарПост", като цената на доставката няма да бъде поискана от куриера.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички