Кой спечели маркова фланелка с логото на Loud Festival 2012


Кой спечели маркова фланелка с логото на Loud Festival 2012

3669

Поредното издание на "Спечели с "MySound.bg" завърши.

То бе по предложение на Loud Concerts, организиращи първото издание на Loud Festival 2012, за една маркова фланелка с логото на събитието. Както нееднократно информирахме, то ще се състои на Терминал 2 на летище София на 2 и 3 юни.

Късметлията, който се сдобива ти-шърта, лимитирана серия, е Бойко Дончев.
 
Неговото име бе изтеглено в редакцията на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Коя бе първата обявена група в афиша на Loud Festival 2012?

Вярното е: У.А.С.П. (W.A.S.P.)

На печелившия честито!

Освен забавления и страхотни концерти, метъл феновете ще могат да се потопят и в метъл пазара на Loud Festival 2012.

На щандовете за официален мърчандайз на групите ще могат да бъдат открити и тениските и аксесоари с логото на събитието. На специално място ще се предлагат разнообразни актуалните метъл и рок албуми, DVD-та и плакати. В друга тента пък ще могат да бъдат намерени различни дрехи, аксесоари, бижута и козметика, както и тату студио, в което най-запалените фенове ще могат да се сдобият с татуировка или  пиърсинг. В рамките на метъл пазара ще има и щанд на издателска къща Grozen Entertainment, които стоят зад амбициозния комикс проект "Бяс", който включва издаването на качествени комикси, първата в България екшън фигурка и допълнителен тематичен мърчандайз.

Билети за Loud Festival - ексклузивно в мрежата на Eventim.bg, на касите на Germanos, Multirama, Office 1 Superstore, "Пикадили", "Техномаркет", Public и други, както и онлайн на www.eventim.bg. Еднодневните пропуски са на цена от 55 лв. в предварителна продажба, а двудневните са по 99 лв. Феновете, които предвиждат да посетят металиадата с палатка, могат да се сдобият с комбиниран билет на цена от 104 лв., предоставящ двуднeвен достъп до фестивала и място в къмпинг зоната.

Специалният moto pass включва двудневен фестивален пропуск, безплатен къмпинг и място за мотор в допълнителен мото паркинг. Всичко това на цена от 99 лв. в мрежата на Eventim.bg.

Още - на:

www.loudfestival.bg

както и във Facebook и Twitter профилите на феста:

www.facebook.com/loudfestivalsofia

www.twitter.com/LoudFestival

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички