Кожодерът Вини Апис в близък план по Фрактура


Кожодерът Вини Апис в близък план по Фрактура

4731

На 14 октомври в специализираното телевизионно предаване за рок и метъл музика "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на Arch Enemy (Арх Енеми), Paradise Lost, Delain и Mnemic.

Пред камерите на водещия Васко Катинчаров ще застанат Stryper (Страйпър) и барабанистът-легенда Vinny Appice (Вини Апис) (с Васко на снимката) (Black Sabbath, Heaven & Hell), като ще бъде излъчен и репортаж от участието им на летните фестивали. Освен това ще си припомним какви истории разказа Jeff Waters (Джеф Уотърс) от Annihilator (Анайълейтър).

Зрителите ще могат да видят и изпълнения на Status Quo (Стейтъс Куо), чийто първи концерт в България предстои в зала 1 на НДК този четвъртък, 18 октомври. Както MySound.bg вече извести, британските ветерани ще свирят в рамките на 17-то издание на популярния фестивал Music Jam

Клипове и концертни песни на Doro (Доро), As I Lay Dying, Cinderella, 3 Inches Оf Blood, Prong, Bloodhound Gang, Accept, Parkway Drive, Decapitated и Dragonforce също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

Очаквайте скоро интервюта със Sum 41 (Съм Форти Уан), Dokken, Sebastian Bach, Moonspell и U.D.O., анонсира Катинчаров.
 
"Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24.00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00.30 ч.   

Още - на:

www.facebook.com

Фрактурa – ТВ предаване за рок и метъл      

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички