Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден
Легендарната група Rage на 40. Вестфалски пауър метъл в столичния клуб "При Черепите"
Актуалните британски пост-пънкари  Squid ще ударят в столичния клуб Pave
Димитър Аргиров и Соня Чакърова с нов албум и концерт на 5 октомври. Песенни следи
Световната поп оперна сензация Il Divo пристига за концерти в Пловдив и Варна
Оркестър Камчия, TDK и Evitceles представят България на престижния сръбски фестивал Changeover
Богата музикална програма в "Топлоцентрала" през октомври
Съвместен десант на Contortion, Carved Memories и Melinoë у нас: Unravelling Europe - United In Metal
Броени дни до концерта на Kalandra и Lili Refrain в София

Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney


Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney

139

Концерт "Вълшебна музика от филмите" на Disney ще огласи зала 1 от 18.30 ч. на 12 октомври, събота, известиха организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис".

Гласовете на Виктор Ибришимов, Керана, Криста, Веси Бонева, Момчил Степанов и Теодор Койчинов ще оживеят под акомпанимента на Врачанската филхармония с диригент Христо Павлов. Следвайки традицията да представя най-обичаните истории и герои на Disney, този концерт обещава да превърне зала 1 в свят на магия и мечти. От любимите класики "Пепеляшка" и "Красавицата и Звяра" до популярни заглавия от последно време като "Замръзналото кралство" и "Смелата Ваяна", всяка песен ще върне в душите на зрителите емоциите и радостта от детството.

Всеки от изпълнителите внася своя собствена нотка талант и очарование в грандиозното представление. От мощните и прочувствени гласове на солистите Виктор Ибришимов, Керана, Криста, Веси Бонева, Момчил Степанов и Теодор Койчинов, публиката ще бъде запленена от всеки детайл на изключителното събитие. Врачанската филхармония ще бъде големият акомпаниращ оркестър на вечерта, като ще вдъхне живот на музиката на Disney с нейните магически и фини хармонии. Под талантливата диригентска палка на Христо Павлов залата ще се превърне в истинско царство на мелодиите и радостта.

Билети за "Вълшебната музика от филмите" могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и онлайн на https:// www. eventim.bg/на цени от 65 лв. до 120 лв.

Деца до 7-годrtkd възраст влизат без билет и с придружител, но нямат право да ползват отделно седящо място.

Disney Concerts е дивизията за продуциране и лицензиране на концерти на Disney Music Group, музикалният клон на The Walt Disney Company. Disney Concerts продуцира и организира концерти и лицензира музиката и визуалното съдържание на Disney на симфонични оркестри, хорове и организатори на събития по целия свят. Концертните пакети на Disney включват различни формати, като например концерти с филми "на живо", тематични компилации от инструментални и вокални изпълнения, вариращи от чисто инструментални симфонични изпълнения до мултимедийни продукции със солисти и хорове. Представяйки концерти от най-големите филмови франчайзи в света - от Walt Disney Pictures, Walt Disney Animation Studios, Marvel Studios, Lucasfilm, Pixar и 20th Century Studios - актуалните заглавия включват серията концерти Star Wars Film Concert Series, Toy Story, Aladdin, Disney Princess - The Concert, Coco, The Lion King, Up, Tim Burton's The Nightmare Before Christmas и The Muppet Christmas Carol.

Съчетавайки артистично майсторство и разказване на истории с най-съвременни технологии, Walt Disney Animation Studios е студио, ръководено от филмови създатели, отговорно за създаването на някои от най-обичаните филми, правени някога. Анимацията на Disney продължава да се основава на богатото си наследство от иновации и творчество, започвайки от първия пълнометражен анимационен филм "Снежанка и седемте джуджета" през 1937 година до "Замръзналото кралство 2" от 2019 г. - най-касовия анимационен филм за всички времена. Сред незабравимите творения на студиото са "Пинокио", "Спящата красавица", "Книга за джунглата", "Малката русалка", "Цар Лъв", "Замръзналото кралство", "Зоотрополис" и "Енканто".

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички