Концертът на Хагард бонус към феста Thrash Attack


Концертът на Хагард бонус към феста Thrash Attack

3163

"Арт БГ" има удоволствието да съобщи на всички метъл фенове, че билетите за фестивала "Thrash Attack" в столичния клуб "Open Stage" на 1 април ще важат без презаверяване и за концерта на Хагард (Haggard) и Пловдивската филхармония в Летния театър на Пловдив от 19.00 часа на 19 април.

Това означава, че всички вече закупили пропуски, както и всички, които предстои да се сдобият със своите билети за Exumer, Savage Grace, Claymore и Omega получават като специален подарък от организаторите възможността да наблюдават уникалния по рода си спектакъл на немските симфоници в Града под тепетата.

С това изненадите не свършват – организаторите отправят специална покана към всички да посетят "Thrash Metal Night" III в метъл бара на София - "The Black Lodge" този четвъртък (25 март) от 20 ч., което ще е много солидна загрявка за наближаващия концерт и препарти на Exumer и Savage Grace с умело подбрания суров олдскуул траш траклист за вечерта.

Отчелите се с присъствие в четвъртък ще имат възможността да спечелят билет за Exumer, Savage Grace, за Хагард с Пловдивската филхармония, както и две тениски на "Арг БГ".

Хагард - легендите на немския симфоник метъл, е завръщат у нас след огромния успех, който пожънаха при предишното си гостуване в столичния клуб "Blue Box" през 2008.

Събитието се осъществява под патронажа на областния управител на област Пловдив - Иван Тотев.

В програмата на събитието са уникални аранжименти на класически изпълнения на гостите, преработени специално за случая и предвидени да докоснат слуха както на суровите метъл фенове, така и на най-критично настроените почитатели на класическата музика.

Концертът на германците е единствен по рода си в цялото им европейско турне -  "Era Divina" 2010, което преминава още през Австрия, Италия, Чехия, Германия, Гърция, Румъния и др.

Съвместният проект на гостите и Пловдивската филхармония никак не е случаен – 18 музиканти от Хагард, в това число цигулари, виолисти, виолончелисти и оперни певци, се доближават много повече до симфоничен оркестър, отколкото до метъл група.

Неин  „диригент” и основател е Азис Насери (китара, барабани, вокали).

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички