Култовата банда Laibach на живо в София: Love Is Still Alive


Култовата банда Laibach на живо в София: Love Is Still Alive

1249

Феновете на безапелационните аудио-визуални музикални спектакли са в трепетно очакване за поредния концерт на Laibach в България.

Бандата, известна със силната си поезия и запомнящото се електро-индъстриъл звучене, идва у нас в Pirotska 5 Event Center на 26 ноември. Както и при предишните гостувания в страната ни, почитателите на дарк музиката със сигурност трябва да бъдат подготвени за феноменално шоу. Музикантите ще изпълнят на живо в центъра на София парчетата от едноименния на турнето албум "Love Is Still Alive", както и много други хитове, сред които "The Future", "Sympathy For The Devil" и "The Coming Race".

Обиколката на Laibach започна още в началото на годината, като до момента групата разтърси Италия, Хърватия, Германия, Швеция, Норвегия и много други страни в Европа. След спирката си в България, провокаторите се отправят към Сърбия, Дания и Естония.

Laibach е словенска група, основана през 1980 г. Бандата има завиден бекграунд с над 30 албума зад гърба си, като голяма част от тях издадени от британския инди лейбъл Mute Records, на който се доверяват Depeche Mode, Goldfrap и други.

Музикантите, още известни като бунтарите на тъмната музика, вдъхновяват няколко документални филма.

Билети - чрез платформата EpayGo, а първите от тях са на преференциална цена от 70.00 лв. (за терен) и 80.00 лв. за VIP (тераса). Организаторите от DS Music в партньорство с Wrong Events обещават епично, авангардно шоу и върхови емоции под светлините на прожекторите.

Снимка: Valter Leban

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички