Lеft To Die с нов концерт в София: Култови песни на Death от "Scream Bloody Gore" и "Leprosy"


Lеft To Die с нов концерт в София: Култови песни на Death от "Scream Bloody Gore" и "Leprosy"

1168

BGTSC представя: концерта на Lеft To Die, който ще се състои в столичния клуб Mixtape5 от 20.00 часа на 30 август.

Събитието е част от европейско турне, озаглавено "Scream Bloody Leprosy", по време на което бандата изпълнява по-голямата част от легендарните албуми на Death от "Scream Bloody Gore" и "Leprosy".

Lеft To Die се състои от бивши и настоящи членове на легендарните Death, Obituary, Exumed, Gruesome, Massacre и Malevolent Creation. В основата на супергрупата са бас китарата на Тери Бътлър (Terry Butler), също от Obituary и китаристът Рик Роз (Rick Rozz) - съосновател с Чък Шулдинър на Mantas. Бътлър и Роз се събират с членовете на Gruesome Мат Харви (Matt Harvey - китара, вокалист на Exhumed) и Гъс Риос (Gus Rios - ударни, екс-Malevolent Creation), за да изпълняват песни от класическия албум "Leprosy" и песни от дебюта на Death "Scream Bloody Gore". След топлото посрещане през миналата година, музикантите нетърпеливо очакват завръщането си у нас и обещават още по-голям спектакъл, връщайки се към златното начало на Death от 1987 – 1988 г. Ексклузивният концерт у нас освен че е нова възможност да видим и съпреживеем това страхотно шоу, ще е и с повече песни.

Феновете на Death и несравнимия Chuck Schuldiner ще празнуваме на 30 август! Не пропускайте, а бъдете с нас, приканиха организаторите.

Билети по 40 лв. - онлайн и в мрежата на Eventim.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а може да бъде сканирана директно от телефон.

В деня на събитието пропускът ще струва 45 лева.

Деца до 7-годишна възраст влизат без билет.

Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

При всяко събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация, всеки, закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период.

BGTSC са член на сдружението "Сцена музика" и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България.
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички