Любимият мотор на Десо в Поверително от...


Любимият мотор на Десо в Поверително от...

5287

Новото видео на ЛиЛана и Flo Rida, както и интервюта с родната певица и американската суперзвезда ще бъдат представени в "Поверително от..." по "Нова Телевизия" днес.

След хип-хоп легендата Снууп Дог (Snoop Dogg), още една мегазвезда партнира на младата българска изпълнителка. Зрителите ще научат как кадрите към „Out Of My Video” са снимани на на два континента...

В рубриката „Зад кадър“ – фотосесия за новия брой на списание „ОK” с високоволтови искри между водещите на предаването Юлия Юревич и ДесиславСемерджиев . Басейн, любимият мотор на Десо и Юлия по бански.

В епизод 7 на „Поверително от...” ще бъдат показани кадри от мейкинга на „Чиракът на магьосника” ("The Sorcerer's Apprentice") с Джери Брукхаймър, Никълъс Кейдж и бандата Уан Рипаблик (One Republic) – ексклузивно от Ню Йорк. Ще видим кой мина по червения килим, както и интервюта с главните герои и култовия режисьор Джон Търтълтауб. Манхатан отново е в плен на магията с невероятни каскади и визуални ефекти, интриги и борба за власт.

И още: снимки от медийния фестивал в Кан (пред камерата застава собственикът на "Facebook"("Фейсбуук") Марк Цукерберг) и много лукс от курортен комплекс "Свети Влас". Юлия Юревич - отново център на вниманието.

Само предаването "Поверително от..." беше поканено да гостува и да се разходи с най-луксозната яхта.

Незабравимо преживяване, с дъх на море, маркови вина и екзотични коктейли...


Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички