Любо харесан от Йън Андерсън (Джетро Тъл)


Любо харесан от Йън Андерсън (Джетро Тъл)

1986

Фронтменът на Джетро Тъл (Jethro Tull) - Йън Андерсън, е фен на Любо отскоро.

"Тоя велик музикант е чул съвместното ни парче с Алесия Д’Андреа (AlessiaD'Andrea ) и много го е харесал", не без гордост поясни бившият вокалист на група Те, като не скри намеренията си за сериозен пробив в Италия, а оттам и в цяла Европа.

Любомир Киров работи отделно с продуцента на италианката. "Идеи не липсват, но не бързам да ги споделям засега, тъй като са в съвсем суров вариант", каза пред "MySound.bg" родният изпълнител.

Той ще представи соловия си дебют с концерт - промоция.

Събитието е в столичния клуб "Black Label" от 19 часа на 13 май.

"Това е албум, в който музиката има значение", заяви певецът.

"Вярно е, че го позабавих, обаче стана трепач", допълни той за продукцията, която ще се появи на музикалния пазар у нас в каталога на "Старс Рекърдс". Някои от новите парчета бяха представени в популярната поредица от концерти “Golden Live Pop” на "Сцена Академия" неотдавна.

В диска ще влязат всички хитове на изпълнителя дотук - от дуета му с Алесия Д’Андреа - "Tonight”, и "Аз и ти” (с Хората от гетото), през мелодията, която композира към "Забранена любов","Искам", „Ще те намеря” и „Ако някога”, до „Говори ми на ти" и първият му солов трак изобщо - "Отново вярвам".

"Очаквайте и изненади. Например - версия на "По първи петли" на Васил Найденов, но с участието на маестро Живко Петров", издаде Любо.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички