Мик Джагър стана баща за осми път на 73 години


Мик Джагър стана баща за осми път на 73 години

5055

Вокалистът на Ролинг Стоунс Мик Джагър стана баща за осми път на 73-годишна възраст, предадоха световните агенции.

Приятелката му - американската балерина Мелани Хамрик, е родила момченце в Ню Йорк на 8 декември. Това съобщи говорителят на певеца Бърнард Доърти. "Майката и бебето са добре. Мик Джагър беше в болницата в Ню Йорк по време на раждането", уточни той.

Рокаджията е заедно с Хамрик от две години, но не са сериозно обвързани. Отношенията им започнаха след самоубийството на Лорин Скот през 2014, с която певецът беше заедно в продължение на 13 години. Мелани не планира да живее заедно с фронтмена, а вероятно ще отиде в Лос Анджелис или Кънектикът, за да е със семейството си, но възнамерява да приключи кариерата си на балерина.

Сър Мик Джагър има седем деца на възраст между 17 и 45 години, които са от Марша Хънт, Бианка Перес Морена, Джери Хол и Лусиана Хименес Морад.

Певецът стана и прадядо през май 2014, когато Джейд, най-голямата от петте му дъщери (чиято майка e Бианка Джагър), го дари с правнучка, припомня BBC.

Вокалистът не е единственият неуморен баща от знаменитата банда: нейният 69-годишен китарист Рони Ууд стана татко на близначки през май.

Снимката на Мик Джагър е дело на Брайън Адамс

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички