Musicology Live с нов епизод: Ali от легендарното Първо студио на БНР, представят три чисто нови песни


Musicology Live с нов епизод: Ali от легендарното Първо студио на БНР, представят три чисто нови песни

1906

Те идват от бъдещето с категоричността на настоящето, те са Ali.

Али Абдала (вокали и китара), Калоян Димитров (бас китара), Петар Шварц – китара, Антони Иванов (китара), Орлин Станчев (барабани) и Емил Доков (беквокали) са в главната роля на Епизод 13 на Musicology Live– серия от специални концерти от легендарното Първо студио на Българското национално радио.

Тази събота, 28 януари, е излъчването на Епизод 13 , който е осъществен със съучастието на Projector Plus и представя алтернативното рок явление на българската музикална сцена. Премиерата е обявена точно в 16.00 ч .едновременно по БНР Радио София и в официалния YouTube канал на Musicology.

Музикалното приключение на бандата, създадена преди малко повече от две години органично между приятели, включва пет (от пет!) сингъла № 1 в националните рок класации, лоялна фен база, два хедлайн фестивала Rebel Rebel, съпорт за любима европейска група De Staat, селекция за музика в реклама на международна фондация "Четири лапи", а вече – и официално заснет концерт и то в легендарното Първо студио на БНР. По думите на Али Абдала, движещата креативна сила на формацията, това е може би "най-якото нещо, което ни се е случвало". Сетлистът включва и три абсолютно нови песни, които групата изпълнява официално за първи път за предаването.

Musicology Live е продължението на предаването от ефира на БНР - Радио София с Мартен Роберто и посветено на изкуството и музиката. То има за цел да бъде платформата, която дава на слушателите най-качествената селекция от поп, соул, рок, фънк и ар-ен-би. Както MySound.bg нееднократано писа, Musicology - основен проводник на квалитената, модерна, световна и българска музика, създава серия от ексклузивни изпълнения на най-добрите и популярни български музиканти на живо от студиото на БНР. Съучастник на Радио София в Епизод 13 е независимото обединение на свободни артисти Projector Plus - блестяща селекция от най-добрите инди рок банди от България.

Сетлист:

1. I Come From The Future
2. Purification
3. Bliss+Blasphemy 
4. Don’t Hate Me
5. Reach Outside 
6. Toaster

Ali:

Али Абдала - вокали и китара 
Емил Доков - беквокали
Калоян Димитров - бас
Петар Шварц - китара
Антони Иванов - китара
Орлин Станчев - барабани

@Soundcloud Ali

@YouТube Ali

Press & Management: Projector Plus

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички