Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден
Легендарната група Rage на 40. Вестфалски пауър метъл в столичния клуб "При Черепите"
Актуалните британски пост-пънкари  Squid ще ударят в столичния клуб Pave
Димитър Аргиров и Соня Чакърова с нов албум и концерт на 5 октомври. Песенни следи
Световната поп оперна сензация Il Divo пристига за концерти в Пловдив и Варна
Оркестър Камчия, TDK и Evitceles представят България на престижния сръбски фестивал Changeover
Богата музикална програма в "Топлоцентрала" през октомври

Над 7 000 куфяха на Coca-Cola Energy Tour във Велико Търново


Над 7 000 куфяха на Coca-Cola Energy Tour във Велико Търново

6215

Coca-Cola Happy Energy Tour стартира със силен концерт във Велико Търново снощи.

Над 7 000 души в старопрестолния град се завъртяха в ритъма на близо 3-часовото шоу и не спряха да скачат и пеят до последната секунда му секунда. "Велико Търново, уникални сте! Вие сте най-готините! We love you!" – се чуваше от сцената на различни езици, а публиката отговаряше с мощен рев, който огласяше крепостта "Царевец".

Най-нетърпеливите фенове започнаха да се тълпят пред сцената още към 18.00 часа, а късметлиите, спечелили пропуск за Happy Energy Circle, заеха своето място в специалната зона. Малко по-късно, минути преди началото на концерта, над сто души си направиха снимки за спомен със звездите от турнето и получиха специален подарък от Coca-Cola – тениска и компактдиск с компилацията The Voice Party Hits 2 и с автографи от DJ Sava и Sasha Lopez.

Всички снимки от концерта ще бъдат качени във Facebook страницата на турнето: http://www.facebook.com/CC.Happy.Energy.Tour.

Веднага след това започна обратното броене преди старта на концерта и изключително атрактивното откриващо изпълнение на студио Dance Zone с участието на Скилър (Skiller) и DJ Дончо (DJ Doncho).

Виртуалният водещ на концерта, известен под името Дъ Войс, който е душата и гласът на Coca-Cola Happy Energy Tour сцената, поздрави публиката и представи първите участници в концерта – Billy Hlapeto и Lexus. Те направиха микс от най-популярните си парчета и силно изпълнение на най-новия си сингъл "Like This, Like That".

След тях на сцената се качи Сантра, която се изяви в неочакван тандем с рапъра Играта и за първи път пред публика изпя чисто новата си песен "Play On Repeat". Соловият сет на Играта накара присъстващите да затанцуват, а любимците на всички тийнеджъри - Тъч Даун (Touch Down), ги взривиха с изпълнението на парчето "Влез в час (The Superhero Song)".

Лора Караджова и Гуудслав (Goodslav) традиционно превърнаха 7 000 гласа в един с песента "Нека бъде лято", а след тяхното изпълнение извънземният бийтбоксър Скилър, обявен официално за "най-бързата уста в Европа", буквално остави без дъх публиката. Той влезе в музикален дуел с барабаниста от групата на Тома - Ninyo. Сякаш специално за да се засили ефекта от звездната програма, в средата на концерта крепостта засия в светлина и лазерното шоу озари небето. Тома и неговата банда с участието на Скилър направиха уникална рок интерпретация на класиките на Майкъл Джексън (Michael Jackson) - "Beat It" и "Smooth Criminal". След това Тома изпя за първи път на живо новия си сингъл "Сам на света" (виж клипа), включващ рапирането на Billy Hlapeto.

Истински взрив от аплодисменти предизвика появата на Графа, който окончателно разпали хората на площада с хитовете "Оставяш следи", "Тяло в тяло" и "Невидим".

Акцентите в програмата бяха неочаквани колаборации между артистите от турнето. Лиричното парче на Bob feat. Hayley Williams - "Airplanes", което от месеци неизменно присъства в програмите на радиостанциите и телевизиите в страната ни, бе изпято от тандема Сантра/Mike Lexus. Графа и Тома заедно с неговата група изненадаха с песента "Let Me Entertain You", а Лора Караджова, Сантра и Тъч Даун представиха своята версия на хита на Тайо Круз (Taio Cruz) - "Higher", с която участваха в кампанията на Coca-Cola за колаборация с известния британец.

По време на концерта най-веселите физиононмии и най-свежите лица от публиката бяха уловени от тайния фотограф на Coca-Cola, а петима от тях, избрани на случаен принцип, имаха привилегията не само да попаднат зад сцената, но и да се качат в емблематичния Дъ Рейс заедно със звездите след концерта.

Изявата завърши с впечатляващия сет на денс гуруто DJ Sava и атрактивната му вокалистка Andreea D, които превърнаха площада в клуб с хитовете си "Money Maker" и "I Like The Trumpet", а Sasha Lopez, Broono и Alexandra Blake предизвикаха лавина от аплодисменти с хита "All My People".

Огромни количества Coca-Cola бяха раздадени от хостеси, екипирани с червени ретро велосипеди и свирещи дамски чанти. За любителите на силни емоции пък имаше специални атракциони. Те можеха да потренират скокове от сцената, но вместо в публиката – в басейн, пълен с пластмасови топки, а също и да поскачат в трамплин с формата на бутилка Coca-Cola.

Дъ Рейс се придвижва към Русе в момента, където артистите очакват изключително топло посрещане от местната публика – такова, на каквото се радваха при предишното гостуване на турнето в града. Слушателите на радио The Voice ще могат да чуят всеки ден точно в 14.00 ч. прякото включване на Играта, от което да научат последните задкулисни новини и да разберат какво е настроението в Дъ Рейс.

Обиколката е организирана от Coca-Cola с медийната подкрепа на радио и телевизия The Voice.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички