Nervosa и Scott Kennedy (Bleed From Within) с гръм и мълния по "Фрактура"


Nervosa и Scott Kennedy (Bleed From Within) с гръм и мълния по "Фрактура"

1381

Премиера на новите клипове на Myrath, Ihsahn, Xandria и Russell/Guns предстои в поредния епизод на аудио-визуалната "Фрактура" тази неделя, 3 декември.  

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю със Scott Kennedy (Bleed From Within) (вляво на снимката с водещия) и ще бъде припомнено какви истории разказаха Nervosa за българските си фенове. Още: две нови концертни изпълнения на Apocalyptica и репортаж от полския фестивал Mystic.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно със Staind, ще видят как Lamb Оf God правят кавър на Megadeth, класическата песен ще бъде на Bryan Adams, в  Exotic ще бъдат представени Mechanical Teddy, а в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Helloween в България през 2011 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на The Prodigy, Cypecore, Helmet, Neil Young, Novelists, Strykers и Florence Black също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.  

"Фрактура" се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.    

Още - на: www.facebook.com
"Фрактурa"/Fracture TV Rock Show  

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички