Невена Цонева и балет Магаданс в The Cotton довечера


Невена Цонева и балет Магаданс в The Cotton довечера

7342

Нощта на актьора” ще се вихри през февруари и март в столичния клуб  The Cotton, където ще владеят царете на скеча Краси Радков и Виктор Калев.

Програмата на заведението ще е посветена на комедията - за цели два месеца. Забележителните актьори са приготвили избрани етюди и музикални изпълнения.

Краси повежда шоуто на комиците от 23.00 ч. довечера. Той ще влезе в някои от най-колоритните си роли, изиграни на телевизионния екран в “Шоуто на Слави”  – рапъра Цеко Сифоня, отец Нафарфорий, баба Вуна, близнаците Шишо и Мишо Бакшишо и др. а Невена Цонева - при това с балет Магаданс, ще взриви емоциите с хитовете си. Победителката от първото издание на "Мюзик Айдъл" ще изпълни както свои парчета, така и кавърверсии на някои от най-големите световни хитове.  

По-следващата седмица, на 24 февруари, Виктор Калев ще го удари на скечове, а за музикалното настроение на гостите ще се погрижат Борис Солтарийски и Нели Петкова от Ку-ку бенд, подкрепени отново от балет Магаданс.

В "Нощта  на актьора" шоуто ще е повече от 2 часа, обещават организаторите. Публиката получава възможност да се запознае с Радков и Калев и да прекара една вечер, пълна със смях и добро настроение. Двамата шоумени и интерпретатори ще представят своите най-популярни образи като Гацо Бацов, Станислав Христосков, Проф. Кучков, Лили Иванова, Рънърса, Др. Ливайн, Володя Стоянов и др.

За резервации: чрез официалния сайт на клуба www.cottonclub.bg, или на телефон 0888 71 04 71.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички