Ники Китаеца: В България има много талантливи певци


Ники Китаеца: В България има много талантливи певци

6562

Ники Китаеца, собственик на музикалния лейбъл “Real Enterprises”, се зае с нелеката задача да продуцира млади изпълнители.

„Няма друга компания, която да предлага толкова добри условия – не само да плаща песните, а и да поддържа формата ни благодарение на вокален педагог” – споделя Даяна, една от изпълнителките в компанията.

Китаеца не се задоволи с певците, които имат договор с него до момента. Той продължава да дава шанс на желаещите да станат известни и да подготвя таланти. „Последните седмици идват доста млади хора, които искат да подпишат с “Real Enterprises” и се радвам, че голяма част от тях са наистина талантливи и музикално надарени. Целта на компанията е да им помогне да реализират своята мечта – да станат известни изпълнители, без значение на тяхното материално състояние, социален и етнически статус. Предлагаме комплексна подготовка за голямата сцена у нас и в чужбина”, разясни Китаеца.

Телефонът за информация е 0897933448.

„Желаещите да се свържат с нас могат да го направят когато им е удобно – няма срокове, няма ограничения – просто трябва да могат да пеят и да имат желание да се развиват. За другото ще се погрижим ние”, с готовност заяви Николай Първанов – Китаеца.

От "Real Enterprises" предлагат продуцентско-мениджърски договори, а на тези, които имат какво още да учат - обучение по теоретични основи на певческото изкуството, упражнения за дишане, артикулация, звукоизвличане; работа за диапазон; упражнения за вокална постановка, фраза, динамика; сценично поведение, техники за овладяване на сценичната треска, микрофонна техника, пеене със сингбек; едногласно и многогласно пеене; развиване на артистичността и самочувствието; изучаване на характерни похвати на пеенето в различни музикални стилове – поп-фолк, поп, фолклор, естрада.

Музикалната компания реализира сценични изяви, участия, концерти и шоу-програми у нас и в чужбина.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички