Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Световната сензация Tekashi 6ix9ine и трап звездата NLE Choppa идват за първото издание на Menace To Society Festival
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София

Новият албум на D2 се нарича Феникс


Новият албум на D2 се нарича Феникс

3943

Четвъртият албум на D2 носи символичното заглавие "Феникс", а обложката му напълно в рок стилистиката изобразява метална жар-птица на фона на стилизирани пламъци.

Както MySound.bg своевременно анонсира, дългоочакваният проект ще бъде представен с ексклузивен концерт в столичния клуб Joy Station на 28 март (петък).

"Името на диска не е избрано случайно. Според легендата птицата Феникс е надарена със способността да се регенерира и да се възражда от собствената си пепел, млада и силна отново. Изстрадахме много този албум и вложихме в него всичко от себе си – най-голямата награда за нас ще е хората да го оценят и харесат", коментират групарите.

Техните фенове вече са нетърпеливи за повече информация, защото това е първият албум на бандата от 8 години насам, но единствените подробности, които рокаджиите са издали досега са само, че записът ще включва както ритмични парчета, така и нежни балади, а преобладаващата част от песните са на български.

Летвата за "Феникс" е вдигната високо, защото в дискографията си дотук D2 имат само успешни заглавия – предишните им три албума "Ледено момиче", 2002 и 6 са пълни с хитове, а от проектите са продадени над 250 000 екземпляра. В седмиците преди излизането на "Феникс" музикантите предстои да разкрият детайлите по записите и колаборациите си в него, а все още свръхсекретният първи сингъл ще може да бъде чут за първи път на шоуто в Joy Station на 28 март.

Междувременно билетите и резервациите за събитието са вече в продажба, така че почитателите на бандата, които искат да гледат възраждането ѝ на живо, не е лошо да се подсигурят, препоръчват организаторите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички