Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

Ново десет, ново лого и нова мечта за БГ Радио


Ново десет, ново лого и нова мечта за БГ Радио

4285

Няколко дни остават до десетата церемония по връчването на Годишните музикални награди на БГ Радио за 2012.

Най-голямото събитие за българската поп и рок музика за годината ще се проведе в зала 1 на НДК на от 19.30 ч. на 22 април, като ще отбележи старта на нов сезон в българската музикална история.

В Световния Ден на Земята, избран за дата на церемонията, ще започне Нова мечта - свежо начало в съвременната българската поп и рок музика. То идва и с надеждата, че в този ден и със силата на българската музика, ще променим начина, по който се грижим за планетата Земя, оповестиха от екипа на медията.

Новият музикален сезон ще стартира с десетите поред годишни награди на БГ Радио, а мотото на събитието е "Нова мечта". Утвърдени имена от сцената на Годишните музикални награди ще представят новите лица и бъдещи гласове в специални съвместни изпълнения на някои от най-големите си хитове и новите песни на младите артисти. Част от тях са Миро и Дивна, Васил Найденов, Графа, Мария Илиева и Б.Т.Р., които ще анонсират млади артисти.

Паралелно със старта на кампанията, радиото представя и новото си лого. Целта не е драстична промяна на добре познатото изображение, а нов - едновременно модерен и класически, изчистен и осъвременен дизайн. Новият корпоративен имидж отразява идеално развитието на най-българската медия. Елементите и обновеният цвят на новото лого затвърждават отличителните белези на медията – качествена българска музика, класически формат, отлична разпознаваемост сред публиката и лесна приспособимост към новите технологии и изисквания на медийния свят в наши дни, коментират от екипа на медията.

На церемонията в НДК ще излязат най-заслужилите български изпълнители и музиканти едновременно за 2010 и 2011. Както MySound.bg информира, миналата година вместо церемония медията отбеляза юбилейния си рожден ден с голям концерт, а на сцената ще стъпят тези, които слушателите са избрали чрез гласуване на www.bgradio.net. Водещи на музикално шоу ще бъдат Любо и Орлин Горанов.

Галата ще бъде излъчена се излъчат по bTV и CITY TV.

Билети за церемонията се продават на касата на Ticketpro, в Билетен център, НДК, и в мрежата на Ticketpro.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички