Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Световната сензация Tekashi 6ix9ine и трап звездата NLE Choppa идват за първото издание на Menace To Society Festival
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София

Орлин Павлов спечели ВИП Брадър 2012


Орлин Павлов спечели ВИП Брадър 2012

4934

Орлин Павлов е победителят в поредното издание на риалитито ВИП Брадър (VIP Brother) 2012.

Певецът, който се изправи срещу Фънки във финален двубой, събра 55, 8% от зрителските гласове по време на последното шоу, което се състоя на на 17 ноември.

Благой Иванов-Багата напусна Къщата първи от финалистите, а малко след него си тръгна и синоптичката Никол. Третото място е за Къци Вапцаров. Той и Фънки изненадаха на напускане с прегръдка. Димитър Ковачев-Фънки, който бе класиран на второ място, му каза: "Филмът свърши, обичам те". Къци пък по-късно сподели, че също го обича и е научил много от него."Орлин е сладур, той трябваше да спечели", заяви след излизането си от Къщата музикантът.

По време на шоуто финалистите изнесоха концерт от дуетни изпълнения. Той беше открит от Багата и поп-фолк певицата Анелия, които изпълниха песента "Завинаги" (в оригинал с участието на Миро). Поли Генова пък беше дуетната половинка на Къци, с когото изпяха нейния хит "На инат", а Никол се изяви с рапъра Криско в "Почивни дни". Фънки предпочете класиката на Контрол  "Най-щастливият ден", а Орлин излезе на сцената с Графа и Бобо за мегахита "Дим да ме няма".

"Това определение - "Любима звезда на България", звучи много високопарно. Нямам идея защо зрителите ме избраха. Всеки има фенове. Аз не мога да говоря за себе си. Искам да благодаря на всички, които влязоха в Къщата. Мога да кажа, че с всички тях съм в много добри отношения", бяха първите думи на Орлин, чиято победа дойде точно три години след като бе коронован за "Крал на бала" в друг телевизионен риалити формат - първия сезон на танцувалното шоу Dancing Stars. Както MySound.bg писа, той се състезаваше там партнирайки на Яна Акимова.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички