Ози Озбърн взе шофьорска книжка на 19-я път


Ози Озбърн взе шофьорска книжка на 19-я път

4913

Ози Озбърн (Ozzy Osbourne) се явявал на изпитит за шофьорска книжка пиян, под влияние на наркотични вещества или медикаменти, призна самият той в последния брой на списание FHM.

Това е и причината фронтменът на Блек Сабат (Black Sabbath) да получи заветната тапия чак на 19-я път.

Веднъж лекарят изписал успокоителни таблетки на рокаджията, тъй като той се чувствал много притеснен преди изпита. Когато подкарал колата обаче, Ози просто заспал. Чак по-късно, когато се събудил, видял, че неговият инструктор си е тръгнал, но му бил оставил бележка, в която пишело: "Господин Озбърн, не издържахте изпита, лично аз бих ви посъветвал да не шофирате".  

До този момент вокалистът така и не успял за разбере защо никой не иска да се вози с него, щом той е зад волана.

Както MySound.bg вече извести, музикантът дълго време си търсеше подходящ инструктор, тъй като всеки от неговите учители го вземал за луд след третото шофиране най-късно и го било страх да остава насаме с шеметния рокаджия.

Междувременно той постави рекорд в Книгата на рекордите "Гинес" за най-продължителен вик на тълпа - 52 000 души на стадион "Dodger", Ел Ей.

Вечерта на 11 юни рекордът бе записан и потвърден от Стюърт Клаксън от Световните рекорди на "Гинес". “Scream For A Cure” бе част от третия годишен ThinkCure! уикенд и викът бе също приветствие към Озбърн и новия му албум - "Scream", който се появи официално на музикалния пазар на 21 юни.

ThinkCure! е нова обществена организация с благотворителна цел, която подпомага изследванията за лекуване на рак. Тя бе създадена през юли 2007 от Los Angeles Dodgers, семейство McCourt, City Оf Hope и детскатa болница в Лос Анджелис. Шарън Озбърн, съпруга на Ози и негов мениджър, която се пребори с рака на дебелото черво, бе на стадиона Dodger, за да подкрепи събитието.

Ози Осбърн започва 18- месечно световно турне в подкрепа на актуалния си диск. Вокалистът ще се изяви и на шестте дати на прочутия OZZFest, на който е хедлайнър заедно с Мотли Крю.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички