Песни и пародии с Краси Радков до зори


Песни и пародии с Краси Радков до зори

8449

Седмиците на смеха и хумора в столичния клуб "The Cotton" продължават и този месец, а комедийните поредици “Нощта на актьора” вече се превърнаха в истински сензации за феновете на стенд-ъп шоуто.

Краси Радков отново ще изгрее на сцената в заведението утре, 10 март, за радост на многобройните си фенове, жадуващи поредна порция смях.

Царят на скеча ще забавлява гостите с нова програма от избрани гигове и музикални изпълнения. В първото си гостуване актьорът се преобрази в някои от най-емблематичните си образи - Бойко Борисов, Цеко Сифоня и Гацо Бацов. Дали сега пък няма да изненада, появявайки се в свещеническото расо на отец Нафарфорий, дали ще ни срещне със закачливата Баба Вуна или пък ще се раздвои в пълничките близнаци Шиши и Мишо Бакшишо?

Всичко това ще стане ясно, ако присъствате на смешното и разпускащо парти в нощна София.Талантливият шоумен обещава да заложи още повече на музикалните си изпълнения и да попее за всички от сърце до ранни зори. На сцената отново ще му партнират красавиците от балет Магаданс, а в кратките паузи ще се наслаждаваме на хитовете на вокалистите на Ку-ку бенд - Нели Петкова и Борис Солтарийски.

За резервации - на официалния сайт на клуба - www.cottonclub.bg, или на телефон 0888 71 04 71.

Начало 23.30 ч.

Поредицата “Нощта на актьора” продължава и на 24 март (сряда), когато отново ще гостува ненадминатият имитатор Виктор Калев.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички