Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

Певците Рафи Бохосян и Тома стават футболни коментатори


Певците Рафи Бохосян и Тома стават футболни коментатори

3976

Певците Рафи Бохосян и Тома Здравков влизат във футбола.

Но не като играчи, а като коментатори на междуучилищния футболен турнир на "Купата на Coca-Cola: Играй с нас". Надпреварата в районните квалификации, вдъхновила столичните ученици да спортуват активно и да се забавляват заедно в свободното си време, ще се състои на откритите футболни игрища в Национална спортна академия "Васил Левски" в София днес, 12 май, и утре.

Победителят в X-Factor и айдълът все пак ще демонстрират личните си умения с топката в състезанието, организирано от Coca-Cola, България, и фондация "Димитър Бербатов". Самият Бербо влиза в ролята на посланик на каузата и признава, че е изключително щастлив от факта, че са успели да провокират интерес към спорта у хиляди деца у нас. Ще има много забавления, игри и приятни изненади за всички присъстващи. "Винаги много съм обичал футбол и въпреки че не ми се отдава особено, с удоволствие играя или гледам мачове. Точно затова ще дойда на квалификациите за "Купата на Coca-Cola" на 12 май в Национална спортна академия в София и ще се забавляваме заедно", сподели Рафи.

Следващата фаза на турнира е градският полуфинал на 19 май, където Рафи и Тома отново ще зарадват всички присъстващи. Дългоочакваният финал, който ще протече като спортен празник за цялото семейство, е на големия стадион в Национална спортна академия на 2 юни. Отборът, който победи, ще бъде награден лично от Димитър Бербатов.

Специално поканени са всички деца от клуб 2011 от фондацията на футболната звезда, а церемонията ще завърши с голям концерт на някои от най-обичаните млади звезди на българската музика.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички