Philip H. Anselmo от Pantera отмени цялото си европейско турне


Philip H. Anselmo от Pantera отмени цялото си европейско турне

1799

Концертът на легендарния вокалист на Pantera - Philip H. Anselmo, в София, който беше планиран за 5 август 2022 година и пренасочван от 2020 за 2021 и после за това лято, няма да се проведе, известиха организаторите от EventEase.

Oкончателно се отменя цялото турне на метъл легендата в Европа през 2022 година. Решението е взето от мениджмънта на артиста и се основава на база продължаващaта несигурност на Стария континент и наложените ограничения при пътуване в Европа плюс очакваните рестриктивни ограничения за провеждане на културни събития в цяла Европа.

Сумите за всички закупени билети ще бъдат възстановени последните начини:

- Билетите, закупени онлайн през системата на Paysera, ще бъдат възстановени по сметките на клиентите, през които са платени.
- Билети, закупени от магазини "На тъмно", ще бъдат върнати на клиентите по банков път, като за целта е нужно да бъде изпратен и-мейл наpr@eventease.org със снимка на билета с ясно видим номер на билет, номер на поръчка, цена, прикрепената касова бележка издадена от магазин "На тъмно", както и информация, подадена от клиента, закупил билетите с три имена и банкова сметка, по която да бъдат възстановени сумите по закупените билети.   
- Сумите за билети, закупени по куриер с наложен платеж, ще бъдат възстановени или с превод по банка, или изпратени отново с наложен платеж обратно към клиента. 
За целта е нужно клиентите да се свържат с организатора на и-мейл pr@eventease.org и изпратят снимка на своя билет и прикрепения към него касов бон.

От EventEase и самият Phill Anselmo благодарят на феновете за проявената подкрепа, разбиране и търпение през тези близо 2 години и ги уверяват, че ще направят всичко възможно да има концерт в София, когато ситуацията в Европа позволи това да се случи.

Снимка: Hardwired Magazine 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички