Пламена (Мюзик Айдъл) се страхува от високото


Пламена (Мюзик Айдъл) се страхува от високото

5732

Пламена Петрова, нашумяла от второто издание на "Мюзик Айдъл", ще бъде специален гост на "Нашите момичета: Лица от екрана" по bTV от 11 часа утре, 27 март.

Екипът на предаването ще надникне и зад кулисите на конкурс за еротични модели, където ще е и Пламена. Блондинката е доста притеснена от предстоящото събитие, защото се налага да се справи със страха си от високо. Как протича изявата на певицата и кои специални гости посреща в заведението, ще стане ясно от поредното издание на шоуто.

Камерата изненадва Радост по време на снимките на "Модерно". Докато избира дрехите си, тя разказва за най-важния момент в живота си – раждането на дъщеря й Изабела. Красивата водеща признава, че никога няма да забрави мига, в който я прегръща и целува за първи път. Какво ще споделят хората от екипа на Радост за работата си с нея, ще стане ясно във втория епизод.

Зрителите ще направят и сутрешна тренировка с Ива. Тя отвежда екипа във фитнес залата, където ги запознава с любимия си мъж – Петрозар. Как поддържа прекрасната си фигура и как дъщеря й Дара приема новия мъж в живота на майка си - любопитните подробности предстоят.

Силвия отново ще покаже колко е необикновена. Тя разказва за спортовете, които е тренирала като малка, а за да покаже, че все още има силен спортен дух, отива на поредица от тренировки... за мъже.

Зрителите ще видят какво я чака след тежките тренировки вкъщи и ще научат интересни подробности за новия й любим.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички