Пожелахте да видите: Милена Славова


Пожелахте да видите: Милена Славова

5051

По желание на много фенове Милена Славова се завръща на сцената на "Sofia Live Club".

Гранддамата на българския рок ще пее от 23.00 часа довечера.

Че е в топ форма, показа участието й в традиционния фестивал "Цвете за Гошо" 2010.

Вокалистката едва ли има нужда от представяне. Името й се е превърнало в запазена марка, а нейният уникален глас няма аналог на родната рок сцена. Парчета като „Не’ам нерви”, „Ала-бала”, „Ха-ха”, „Директор на водопад”, „Робърт” продължават да звучат в ефира и да радват почитателите на качествената българска музика.
 
Милена е открита от мениджъра на братя Аргирови през 1984 и съосновава групата Ревю през 1988. В края на 1993 заминава за Англия, където живее 6 години и издава албума "Sold" ("Продадено"). След завръщането си в България се присъединява отново към Ревю, но окончателно напуска формацията през 2002, като се отдава на самостоятелна кариера.

Днес Милена е по-самоуверена отвсякога, дива, красива и упорита. С толкова много концерти и челни позиции в класации зад гърба си, тя не пропусна да се отблагодари на своите фенове и направи мегашоу през ноември миналата година, а после събра най-възторжените от тях в "Sofia Live Club".

На същото място довечера Славова е обещала да изпълни всички свои хитове, с които - заедно с публиката, да се върне към годините, когато "рок-ен-ролът беше млад".

Вход - 10 лева.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички