Пол Ди’Ано залага на виенски шницели и бира в деня на концерта си


Пол Ди’Ано залага на виенски шницели и бира в деня на концерта си

4458

Както вече е ясно, Пол Ди’Ано (Paul Di’Anno) ще изнесе концерт в столичния клуб R.B.F. на 3 октомври.

Специално за българската публика, както и за концертите си в Гърция, легендарният певец от първите два класически албума на Айрън Мейдън (Iron Maiden) – "Iron Maiden" и "Killers" (обложката на снимката), ще изпълни целия дебютен проект на "девиците", а именно – "Iron Maiden". Култовият вокалист обяви преди година, че през 2014 ще се откаже от концертните изяви и това ще бъде последното му турне. Пол Ди’Ано пристига заедно с гръцката група Sorrowfull Angels. Музикантите ще бъдат настанени в четиризвезден хотел, като за престоя си у нас са поръчали виенски шницели, уиски, бира Heineken и любимото на Д’Ано уиски Jack Daniels.

Билетите за прощалното шоу на Ди’Ано в София се продават ексклузивно в мрежата на Eventim на цена 22 лв. Концертът започва в 20.00 ч. и ще продължи около 2 часа.

Концертът е организиран от ICreative Events и е шеста част от поредицата N.W.O.B.H.M. Night, събития, посветени на Новата вълна на британския хеви метъл – течение в европейската музика в периода 1979 – 1983.

В периода след кариерата си в Iron Maiden, Ди'Ано издава множество албуми както като самостоятелен музикант, така и като член на много групи (Gogmagog, Battlezone, Praying Mantis и Killers).

Видео на Iron Maiden с Paul Di’Anno:
http://www.youtube.com/watch?v=5xrZPFW0zco

Дебютен албум на Iron Maiden:
http://www.youtube.com/watch?v=kBf4EEzagOA

Втори албум на Iron maiden – "Killers":
http://www.youtube.com/watch?v=kBf4EEzagOA

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички