Нашите Fyeld и Badcast ще подгреят за американскете трап метъл пионери Dropout Kings
Бристълското дуо The Jesus Bolt с концерти в Пловдив и София
Любо Киров с "Ново сърце" в Sofia Live Club за 15-тия рожден ден на популярното място за жива музика
Jonathan Roy с нов албум за концерта си в София: Life Distortions
Таралеща и Патърдия канят с деца на концерт
Дъги Уайт и Джон Стийл ще подгреят публиката за Глен Хюз
Fest Team с празнични отстъпки за публиката. 24 май: Ден на културата, но и на новите хоризонти
Мрачен пандемониум с гърците Shadowmass и Decipher и родните Embrace By Dark
Концерти на гарите в Карлово и Казанлък за Празника на Розата
Mirain представя дебютния си албум "Clear" с артистична премиера в Sofia Live Club
"Музика в портрети" с фолклорния оркестър на БНР и солисти Магдалена Карамитева, Димитър Карамитев и Димитър Гугов
Омара "Бомбино" Моктар с два камерни концерта в София на 22 и 23 май: туарегски рок-ен-рол

Последни новини за концерта на Abbath в София


Последни новини за концерта на Abbath в София

3725

Както знаете, този вторник, 26 януари, в столичния клуб Mixtape 5 ще станем свидетели на може би на най-дългото шоу на Abbath.  Бившият фронтмен на Immortal идва за първи път у нас и е много вероятно това му участие да остане уникално дълго време в историята на групата, а и след това. Специалното шоу е част от лимитирано регионално турне по случай издаването на първия и едноименен албум на групата. Ще прозвучат всички песни от него и най-доброто от репертоара на Immortal. В сет листа e възможно да има и композиция-изненада, която ще разберем по време на концерта. Вечерта ще бъде открита от финалистите на WOA Metal Battle Bulgaria 2015, обичаните The Revenge Project
Шоу, което никога няма да бъде повторено!
Програмата за вечерта по часове:19:30 ч. - отварят вратите на клуба  
20:20 ч. – The Revenge Project
21:30 ч. – Abbath
Както и преди, екипът на организаторите от BGTSC декларира, че вярва в общата цел - по време на концерта да няма инциденти, а само положителни емоции! За това и призовава посетителите да спазват неговите правила.
Билети: Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входа. Изгубен или повреден билет не се възстановява. Както повечето от вас знаят, местата в залата не се фиксирани, което налага и ВСЕКИ ПОСЕТИТЕЛ на събитието - независимо от своята възраст, да притежава редовен билет, акредитация или покана! Билетът, поканата и акредитациите не дават достъп до сервизните площи и служебните помещения.  Животни: Животни няма да се допускат в зоната на концерта. Забранено е внасянето на: - храни и напитки;- видеокамери, апарати със сменяем или многостепенен обектив;- аудиозаписващи устройства;- оръжие;- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.- стъклени бутилки;- преносимо лазерно оборудване; Снимки и видео: Забранено е снимането на артистите от неоторизирани за това лица. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод в това число и от оторизираните да заснемат артистите и шоуто лица.
 Алкохол , опиати, наркотични вещества и пушене: Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат  допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.  ПУШЕНЕТО В КЛУБА Е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО! Това може да става само извън него! ЛИЦАТА, НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА , ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА! Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете и не замърсявайте. Антисоциално поведение: Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната, без възможност за връщане на парите за билета.  Моля, сигнализирайте за такова поведение на охраната или персонала на клуба. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка.
Предстои да видим едни от най-очакваните у нас музиканти с една от най-обичаните родни банди! Билети - онлайн и чрез мрежата на Eventim в цялата страна.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички