Проказа преди Left To Die в София, виж програмата за металиадата


Проказа преди Left To Die в София, виж програмата за металиадата

1277

Родната банда Проказа (на снимката) ще открие за Left To Die в София.

Както MySound.bg вече оповести, концертът ще се състои в клуб Mixtape 5 от 20.00 часа на 30 март. Той е част от първото европейско турне на супергрупата, на което тя изпълнява цялата легендарна тава на Death "Leprosy" и подбрани песни от албума "Scream Bloody Gore".

Проказа се "ражда" в София през 2002 година. Групата е създадена от китариста Милен Владимиров, Благовест Петров (Eufobia, Coprostasis, Mizerere, Alley Sin, Dreg Starz) (барабани, вокали) и Стефан Абаджиев (Eufobia, Alley Sin, Dreg Starz) бас, вокали. През 2009 г. към тях се присъединява още един китарист - Андрей Гегов (Enthrallment, Mizerere, Depraved).

В периода 2004 – 2013 година бандата изнася клубни концерти в цялата страна и е неизменна част от програмата на различни ъндърграунд фестивали. Междувременно през 2010 година излиза и дългоочакваният от феновете дебютен албум на групата. Следват неактивни години. През август 2021 г. Проказа се завръща с ново EP "Despicable Forms Of Life", съдържащо 6 нови композиции.В края на 2021 година към формацията се присъединява китаристът Камен Ангелов - Stone Angel (Urban Grey, Magnetic), който заменя дългогодишния китарист Андрей. В момента музикантите работят по нови композиции. Твърде вероятно е някои от тях да прозвучат на 30 март.

19.00 часа – Отварят вратите за публика;
20.00 часа – Проказа
21.00 часа - Left To Die

От BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност. Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

Билети - онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Деца до 7-годишна възраст влизат без билет. Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни - на страницата на клуба.

При всяко събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всек,и закупил билет за събитие, организирано от BGTSC,гарантирано получава средствата си в посочения за това период.

BGTSC е член на сдружението "Сцена музика" и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България.
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички