Радио Star FM разплака феновете на AC/DC


Радио Star FM разплака феновете на AC/DC

5458

Радио "Star FM" разплака някои от най-верните почитатели на легендарните AC/DC, като ги изненада с най-страхотния подарък – билет за концерта на бандата в София утре.

В продължение на близо месец всеки ден по един печелеше, слушайки "Класиката в рока". Регламентът бе направен, за да забавлява – водещите пускаха големите хитове на групата, а феновете просто трябваше да са внимателни и когато чуят песен на AC/DC, да се обадят или да изпратят есемес с името й. Имената на щастливите рокаджии (една от фенките - на снимката) вече са качени на стената на славата на сайта – starfm.bg.

Междувременно, още билети за шоуто на митичните рокаджии ще има за слушателите на радио "Z-Rock", информираха от медията.

Логично - ден преди концерта на Брайън Джонсън и К. напрежението сред българските фенове расте. Официалното радио на рок легендите за България не само разтърси ефира с любимите песни на AC/DC, но и даде възможност на верните си слушатели да изпробват късмета своя късмет и да спечелят пропуски за мегасъбитието на годината.

От началото на май "Z-Rock" раздаде 18 билета, като обеща, че броят на билетите ще расте, докато дните до голямото шоу намаляват.

В очакване остават записалите се за участие в специалното издание на "Каменица Рок 40", където 40 песни на AC/DC се сблъскаха в оспорвана надпревара. Ден преди шоуто един от гласувалите в класацията ще грабне билет за рок-спектакъла на австралийците в София. Но това не е всичко! Днес, 13 май, часове преди купона, четирима от регистриралите се за играта "AC/DC на MAX", ще се сдобият с билет от "Max Telecom", които осигуряват безплатен безжичен Интернет в зоната на концерта.

Само за един ден администраторите на сайта на радиото преброиха над 1000 регистрации за играта "AC/DC на MAX".

Още информация - на: http://z-rockbg.com

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички