Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity


Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity

116

Scarlet Aura, ангелите на румънския рок, с вълнение обявяват издаването на своя 10-ти албум "Rock-Stravaganza" и новия видеоклип към песента със същото име.

Този албум отбелязва специален етап в кариерата на групата. След като той беше представен във варненския клуб "Усмивка", предстоят София - в клуб Live & Loud този петък, 11 октомври, и пловдивският клуб Under City следващата вечер. Съпорт: Chasing The Veracity.

"Rock-Stravaganza" е вторият албум за бандата на нейния роден език и е истинска музикална екстраваганца. Изданието не е просто поредно в дискографията на петорката, а почит към верните фенове и празник на музикалната еволюция на групата. Проектът включва хитове от предишните албуми "Trup de apă" – Steelborn и "The Rock Chick", както и вече утвърдените песни "Șerif Stelar", "Ere", "De Ce" и "Îngeri pe Motoare". Те са преосмислени по иновативен начин, но същевременно запазват същността, която ги е направила популярни. Включени са и новите изпълнения "Ochii care nu se văd" и "Rock-Stravaganza". Всяка песен е презаписана и адаптирана, за да отрази артистичната зрялост и креативността на групата.

Издаването на "Rock-Stravaganza" е  бъде отбелязано с впечатляващо турне, по време на което почитателите получават възможност да изживеят на живо магията на новите версии на любимите си песни, заедно с музикални изненади, подготвени от групата.

Scarlet Aura продължават да вдъхновяват,  демонстрирайки, че страстта към музиката и връзката с феновете са ключовите елементи на техния успех. "Rock-Stravaganza" е повече от албум; това е незабравимо преживяване, което ще остане в сърцата на слушателите за дълго време.

Слушайте тук албума "Rock-Stravaganza" – http://scarletaura.lnk.to/Rock-Stravaganza 

Гледайте тук видеоклипа на едноименното парче – https://youtu.be/2k_X0DI8FXc

За повече информация, билети и подробности за албума, посетете официалния сайт на Scarlet Aura:

www.scarletaura.com.

Признати като най-добрата румънска хеви метъл група с женски вокали от феновете на жанра, Scarlet Aura имат кариера, изпълнена с успешни издания и концерти, които са завладяли публиката по целия свят. Петорката продължава да бъде сред водещите в  твърдата сцена, като изтласква границите на креативността и артистичната изява.

В бандата са Aura Danciulescu (вокал), Mihai Danciulescu (китара), Rene Nistor (бас), Dan Lica (клавиши) и Matthias Klaus (барабани).

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички