Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

Rocka Booom! (Видео)


Rocka Booom! (Видео)

3377

Официалната премиера на видеото към песента "Rocka Booom" - част от саундтрака на новата българска екшън комедия "Още една мечта", се състоя в столичния клуб Radio Café.  Виж клипа ТУК!.
 Това е първият музикален проект, в който участие вземат актрисата и модел Диляна Попова, звездата от "Под прикритие" – Койна Русева, както и актрисите Мира Бояджиева и Ирена Тодорова.

Събитието The Soundtrack Of My Life откри Силвестър Силвестров – един от продуцентите на филма, който сподели, че по клипа са работили около 25 души, а за специфичната хореография са отделени едва около 24 часа за измислянето и осъществяването. Силвестров сподели също, че все още няма човек, който би успял да преведе с точност текста на песента - в нея са използвани фрази на испански, италиански, както и ключови реплики от лентата.

Веднага след премиерата четирите красавици демонстрираха своите диджейски умения в специални сетове, състоящи се от най-любимите им парчета, които са се превърнали в неделима част от техния живота. Събитието предизвика интереса на фенове на актрисите, които окупираха "Моста на въздишките" и не пропуснаха да се снимат с любимките си.

Участие във видеото вземат още Силвестър Силвестров и Владислав Петров от Братя Мангасарян, Китодар Тодоров и други.

"Rocka Booom" вече окупира част от радиоефира. Песента със сигурност ще заеме своето почетно място сред саундтраците в българското кино, смятат познавачи.

Историята в "Още една мечта" проследява щурото приятелство между четири жени, посещаващи курс по психотерапия. Съвсем спонтанно у тях се ражда идеята за банков обир. А тя става все по-реална след срещата им с неуспял кинорежисьор. Готови на всичко, шеметните дами ще минат през всякакви комични изпитания, за да постигнат мечтата си. Цената за нея обаче зависи от миналото на всяка една от героините.

Режисьор на филма е Николай Мутафчиев, режисирал част от изданията на телевизионното комедийно шоу "Комиците", както и последните три сезона на хитовото приключенско риалити на bTV - Survivor. Николай Мутафчиев е участвал в съвместни проекти със звезди като Колин Фарел, Ед Харис, Жан Клод ван Дам. Оператор на "Още една мечта" е Иво Пейчев. Продуцент е PREMIERstudio. Проектът се реализира с помощта на Общинска Банка.

Част от екипа, начело с Мутафчиев, се завърна от Московския филмов фестивал наскоро. "Още една мечта" беше представен извън състезателната част на киносъбитието. Руската аудитория бе силно провокирана от сцените, в които главните героини се срещат с руски мафиоти и продуценти на еротични филми. Въпреки това историята обра овациите на публиката.

Официалната премиера на филма предстои през есента на 2012.

Още - на:

http://onemoredream.premierstudio.eu  
www.facebook.com/1moredream 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички