Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

Роджър Ходжсън (Супертрамп) ще пее два часа на концерта си в НДК


Роджър Ходжсън (Супертрамп) ще пее два часа на концерта си в НДК

3702

Два часа ще продължи концертът на Роджър Ходжсън (Roger Hodgson) у нас, известиха от "Жокер Медиа", организиращи първата визита на именития британец в България.

Както MySound.bg нееднократно писа, съоснователят на  Супертрамп (Supertramp) пристига със собствен бенд за изява в зала 1 на НДК от 19.00 ч. на 1 юли.

Легендарният певец, композитор и текстописец, ще бъде съпроводен от Aaron MacDonald (саксофон), Kevin Adamson (клавишни), David J Carpenter (китара) и Bryan Head (барабани). Акцент в програмата им са песни от хитовия албум "Закуска в Америка" ("Breakfast In America"), чиято премиера се състоя преди 35 години. По този повод организаторите пуснаха промо билети за събитието на цена от 35 лв.

"Писането на песни е невероятен и магически процес. За мен музиката винаги е на първо място. Това е като кратка любовна афера- заражда се в главата ми и е там през цялото време, също като влюбването. Музиката е мястото, където изразявам най-дълбоките емоции, най-дълбокия си копнеж, най-дълбоката си болка и радост и въпроси", споделя фронтменът на една от най-самобитните прогресив рок формации, който през май 2005 получи награда от ASCAP (Американската академия на композитори, автори и издатели) в знак на признание на неговата песен "Give A Little Bit". Тя беше №1 в американските класации в продължение на шест седмици, а през 2004 и се превърна в химн на много благотворителни организации по целия свят след цунамито и ураганите Катрина и Санди.

През 2007 Ходжсън бе поощрен отново с приз от ASCAP - този път за песента, дала заглавие на тавата"Breakfast In America", а през май 2012 -  уважен от Франция като Кавалер на Ордена на изкуствата. Престижното отличие се връчва от 1957 от френския министър на културата за значителен принос към изкуствата.

Вносителят на Ауди за България -  фирма "Порше БГ", осигурява Ауди А8, А6 и SUV модела за комфорт на гостите. По време на престоя си в България Роджър Ходжсън ще се вози във флагмана на продуктовата гама на марката Ауди А8, 4.2 TDI.

Музикантите ще бъдат настанени в бизнес-хотела "Даунтаун" в самия център на столицата.

Роджър ще бъде гост в "Шоуто на Слави" на 30 юни, понеделник.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички