Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

Рок отново ще люлее Разлог


Рок отново ще люлее Разлог

3548

"Рок Разлог" събира феновете под открито небе за втора година.

Уикеда, Обратен ефект, Светльо Хиподилски & The Legends, Акустик Битълс Проджект и Камино 4 са част от програмата на музикалния фестивал, който ще се проведе на площада в града на 7 и 8 септември.

Момчетата от Уикеда, чийто музикален стил е хибрид от рок, ска и пънк, ще радват феновете си с едни от най-популярните  парчета, сред които "А ние с двамата с Боби пием кафе". Дони, Коцето-Калки, китаристът на Б.Т.Р. Славчо Николов и Венко Поромански - бившият барабанист на група Те, ще се качат на сцената на "Рок Разлог" 2012 като Акустик Битълс Проджект. Четворката ще отведе публиката в света на легендите Битълс (The Beatles) с вечните хитове на Фаб Фоур.


Ветерани на пънка - Обратен ефект, едни от най-големите веселяци на родната сцена, ще припомнят своите хитове. С над 20 години опит зад гърба си, музикантите включват в репертоара си за "Рок Разлог" хитовите "Моля ви, мадам", "За Марчето", "Плейбой" и други. Изненади се очакват от Светльо Хиподилски, който знае как да забавлява публиката.

Началото и на двете вечери е обявено за 19.30 часа. Вход свободен.

Музикалният фестивал напълни хотелите в региона, съобщиха от общината. Ден преди официалното откриване на централния площад бе изградена професионална сцена и инсталирана озвучителна техника с цифрово управление с мощност 50 кв.

"Амбицията ни е фестивалът да се превърне в традиция и като време, и като пространство на стойностната българска музика, на нейните създатели и изпълнители. Силният старт на музикалния фестивал "Рок Разлог" през предпостави и гарантира провеждането му и през 2012", коментира инженер Красимир Герчев, кмет на община Разлог.  

Както MySound.bg писа, през 2011 на събитието се изявиха рок легендите Сигнал и Б.Т.Р, като до тях застанаха Васко Кръпката, Милена Славова, Магистри.

"Рок Разлог" предостави сцена на младите български рок изпълнители No Frames, Силует, G Rock.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички