Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден

Рок, ръченица и скандал в Африка: Звездите сигурно са полудели


Рок, ръченица и скандал в Африка: Звездите сигурно са полудели

4179

Предизвикателствата в риалитито в ефира на bTV "Африка: Звездите сигурно са полудели" продължават и тази седмица.

В предстоящите епизоди 12-те български звезди ще се срещнат със змии, ще се състезават с лодки, ще опитат екстремна африканска кухня, ще се смеят и плачат с децата на Ботсуана и ще напишат новите хитове на България. А накрая още някой ще си тръгне от шоуто и Африка.

След като миналата седмица Бобо напусна предаването, настроението в лагера на звездите рязко спадна. Но само за кратко. Следващата им групова задача ще разбуни духовете и ще доведе до ескалиране на напрежението. Това ще се отрази на живота в лагера и ще се превърне в основна тема на разговор при номинациите същата вечер. Задачата, която получават звездите, е да създадат песен на български език, посветена на преживяванията им в Африка. За целта 12-те участници се разделят на две групи. Начело на едната е Милена, а на другата – Тошко. След като отборът победител е определен от представители на местното население между Тошко и близначките Толеви, които са в отбора на Милена, избухва кавга. Причината – манекенките обвиняват Тошко в плагиатство, а той им отвръща с обвинения за неспазване на правилата.

Въпреки неприятния привкус от първата задача, родните звезди ще имат възможност да се насладят и на редица положителни емоции. Първата е срещата им с децата от едно обикновено училище в Ботсуана, които обаче ще накарат 12-те българи да заплачат. Участниците ще се опитат да научат малчуганите на ръченица, която се превръща по-скоро в африканска копаница, химна на България, както и химна на братята Кирил и Методий. По-лесни за децата обаче ще се окажат песните на Милена Славова, футболните възгласи и … песничката за жълтоклюното патенце. В края на посещението си, българите ще направят дарение на училището, както и на малчуганите.        

Преди да настъпи тежкият за всички момент на елиминациите, двама от участниците ще имат възможност да се насладят на едно необикновено пътуване, което ще им донесе уникални емоции.

Какво ще свърже Диляна Попова с Явор Бахаров и какво ще преживеят те, зрителите ще видят в двучасовия епизод този понеделник с начален час 20.00.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички