Роксет със собствено радио у нас


Роксет със собствено радио у нас

5315

Радио FM+ обяви, че ще посвети програмата си през март на Роксет (Roxette) – една от най-любимите групи на българските слушатели.

Както MySound.bg извести, Пер и Мари ще изнесат своя първи концерт у нас на столичния стадион "Георги Аспарухов" на 29 май.

Медията променя традиционната си програмна схема заради прочутите шведи, обещавайки много музика, игри и награди.

Слушайки, всеки има и шанса да спечели оригинална награда, свързана с Роксет – в ефир всекидневно ще се раздават билети за концерта и дискове с новия им албум "Charm School".

Кампанията ще продължи три седмици, като ще бъде подкрепена и с активности в сайта на радиостанцията – www.fmplus.net.

"Започналата от средата на миналата година практика да посвещаваме програмата си на едни от най-слушаните и обичани изпълнители, бе приета от слушателите изключително добре. Като успешни определяме инициативите, които организирахме за Кайли Миноуг и Майкъл Джексън. Следвайки слушателските нагласи, успеха на песните им, както и предстоящия концерт на групата в София, решихме да посветим месец март на Роксет. Вярваме, че по този начин отново ще доставим на аудиторията качествено забавление с най-добрата музика, много позитивно настроение и желани награди", обявиха от програмния отдел на музикалното радио.

Радио FM+ е първото частно радио в България, стартирало в София на 15 октомври 1992. Най-награждаваната търговска радиостанция с традиции в организирането на промоции и кампании в полза на обществото: два пъти е обявявано за радио на годината (2003; 2005), печелило е и наградата "Сирак Скитник" на БНР.

Радио FM+ е част от медийната компания Emmis Bulgaria, която включва още радиоверигите радио Fresh! и радио Star FM.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички