Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

Рокът vs диджейския пулт на първия София ИНТРО! Фестивал


Рокът vs диджейския пулт на първия София ИНТРО! Фестивал

3078

И още едно интригуващо събитие в сгъстения до невъзможност музикален афиш на България това лято!

Първото издание на София Интро! Фестивал ще събере интернационални мегазвезди в парка на летище София (в близост до Терминал 2) между 10 и 12 май, научи MySound.bg.

Организаторите залагат на изцяло нова концепция, фокусирайки вниманието си върху артистите и музиката, която те правят. Затова на фестивалната площ ще бъдат разположени две напълно различни като стил сцени – за рок и за диджеи, на които за пръв път в Източна Европа ще се изявят Sunrise Avenue (Финландия), Eisbrecher (Германия), Слот (Русия), H-Blockx (Германия), Mono Inc (Германия), Doomfoxx (Aвстралия), QPD (Aвстралия), DJ Sascha (Германия), Marcus Raute (Италия), Abnormal Boyz (Италия), Drunken Masters (Германия), Quick Аnd Dirty (Швеция), Monarken (Швейцария)и много други.

България ще бъде представена от бандите Mind Disorder, Jerihon, Maze, Shum, Yuvigi, Кю- чек (Q-Check), Doctor’s Gogo Band и много други. Зад пулта ще застанат познатите диджеи от United Colors Оf Music - DJ Dr. Feelgroove, MOEV и Deep Laid, GOSH, DJ Malkavian feat. DJ FANatic и други Предстои обявяването на още артисти.

Фестивалният парк ще работи за посетители през трите музикални дни от 14.00 до 6.00 ч. Официалното откриване ще бъде в 18.00 ч. на 10 май. Афтърпартитата след всеки фестивален ден ще бъдат в столичния клуб RockIT.

Поради ограничение на местата за паркиране и с цел повишаване сигурността на посетителите, маршрутни автобуси ще свързват парка с градската част.

Цената на еднодневния билет е 50 лв., а цената на тридневния пропуск - 120 лв.

В основата на феста е посланието, че музиката е универсално послание за един по-добър свят. София Интро! Фестивал има задачата да развие максимално тази концепция. Проявата е първият фестивал на територията на България, който е с благотворителна насоченост и ще подпомага дейността на организации като I Can Too, Sofia Animal Rescue и други хуманитарни организации.

От цената на всеки закупен билет 5 лева ще бъдат дарени на неправителствените социални организации I Can Too, Sofia Animal Rescue и други.

Билети ще могат да бъдат закупени от разпространителската мрежа в цяла Европа и онлайн на сайтовете на фирмите-разпространители.

Повече информация за участниците и самия фестивал - на:

http://www.facebook.com/SofiaIntroFestival

http://twitter.com/IntroFestivalBG

www.introsofia.com

Ако искате да се присъедините към екипа на фестивала, можете да кандидатствате за доброволци, като изпратите имейл на адрес:

volunteers@introsofia.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички