Рони Ууд радиоводещ


Рони Ууд радиоводещ

5489

Рони Ууд (Ronnie Wood) поема собствено предаване по "Аbsolute Radio", информира "Гардиън".
 
Китаристът на Ролинг Стоунс (The Rolling Stones) започва да води седмичното шоу за рок в онлайн изданието на медията - "Absolute Classic Rock", от 9 април.

Продуцент е независимата компания "Somethin' Else". Ако му се прииска, винаги може да изсвири и нещо на живо - Рони ще има подръка акустична китара, обясняват от екипа.

Музикантът ще подбира изпълненията за ефир. Тоест - ще си е сам музикален редактор. "Парчета, извиращи направо от сърцето", обявиха неговите намерения работодателите. Мелодиите обаче ще само подправки към случките от живота на рокаджията, с които той възнамерява да забавлява аудиторията.

Работата в радио не е рядкост сред известните - в ефир са се изявявали корифеи като Боб Дилън (Bob Dylan), Лу Рийд, Мориси.

Ууд e напоследък в центъра на медийния интерес заради битката си с пристрастяването към алкохола. Булевардната преса непрекъснато нищи и романа на музиканта с рускинята Екатерина Иванова, която е с 40 години по-млада от него.

Рони заряза съпругата си с Джо след 23 брак заради бившата сервитьорка.

Останалите членове на Ролинг Стоунс го отцепиха, порицавайки както връзката му с толкова по-млада от него, така и вопиянчването му. Мик Джагър и Кийт Ричардс дори заплашиха, че ще го отстранят евентуално от турнето по представяне на следващия албум на бандата.

Такъв - оказва се, ще има, въпреки твърденията на легендарните музиканти след всяко турне, че уж слизали от сцената.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички