С приятели в компанията на Pearl Jam


С приятели в компанията на Pearl Jam

3866

В седмицата, в която излиза дългоочакваният албум на Pearl Jam – "Lightning Bolt", от управата на столичния бар "Тънка червена линия" канят на специално парти в чест на една наистина специална група.

Синглите от диска звучат страхотно, така че имаме всички основания да очакваме великолепен албум, коментират запознати с материала. Ако искате да го слушате в компанията на приятели, заповядайте в "Тънка червена линия" от 21.00 ч. на 16 октомври, сряда.

Зад пулта отново ще застане Краси Москов, а музикалната му селекция ще пренесе присъстващите в Сиатъл, представяйки компилация от най-великите моменти от дискографията на Pearl Jam, почти целия нов албум на Еди Ведър и компания, солови парчета на музикантите от групата, както и любими песни на сиатълските "роднини" и приятели.

Входът отново ще бъде свободен, а традиционно за тематичните партита в сряда ще има и подаръци: малко след полунощ трима от гостите на събитието ще спечелят двойни покани за избрано от тях платено събитие в "Тънка червена линия".

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички