Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

Сцена На тъмно с още изненади на Spirit Of Burgas 2012


Сцена На тъмно с още изненади на Spirit Of Burgas 2012

3538

Изненадите около "На тъмно Freestyle" сцената на Spirit Of Burgas 2012 продължават.

Организаторите обещават да върнат сумата за билета на един от посетителите, независимо какъв билет си е закупил – еднодневен или тридневен. За целта просто трябва да посетите шатрата "На тъмно" и да заявите участието си в томболата.

В специалната зона всеки фен ще открие нещо за себе си, което да го направи още по-съпричастен към фестивалната култура – тениски, значки, татуировки, подаръци и много други. В тази зона ви очакват и много игри, различни работилници и провокации, подготвени от "На тъмно" отбора, така че се заредете с добро настроение и заповядайте, приканиха организаторите.

Освен "На тъмно" зоната на Spirit Оf Burgas, пред магазина "На тъмно" в Бургас (ул. "Богориди" 16) ще бъде обособена и Spirit Оf Burgas зона, където ще можете да закупите билет за събитието, фестивални аксесоари, да изпиете по бира, да участвате в игри и да станете част от фестивалния дух.

Тази година "На тъмно Freestyle" сцената ще забърка истински музикален коктейл на посетителите на фестивала. Първата вечер (3 август) ще открият Preyah Аnd Smooth, Frappe и Rock a Shock, а Kozza Mostra, Джанго Зе и Ъпсурт ще качат градуса на настроението! Вечерта ще бъде закрита от диджей сета на рапъра 100 Кила.

Джанго Зе
се завръщат за втори път на "На тъмно" сцената, а веднага след участието им фронтменът Мирослав (Морски) заминава за участие на фестивала "Мандсток", в Лаго ди Гарда, Италия. Междувременно бандата завършва и най-новия си клип към песента "Двама", който се очаква да излезе през септември.

На 4 август публиката ще подгреят Ogi 23 & Feel (TOP STOPPERS) и DJ Sava, и X-TEAM (на снимката), а веднага след тях се очаква взривоопасната комбинация от артисти на R&B Records, Sniper Records и Rapton Records. Македонците Conquering Lion ще добавят дъб/реге/хардкор настроение към вечерта и веднага след тях на сцената се качват MC NRG D feat. Sensei, Sistah, Gerata и диджеите от Zionlionz Soundsystem.

Последната фестивална вечер (5 август) е отредена за Funkamental, Q-Check feat. Сърмата Хари, DRS, НОКАУТ и грандиозното завръщане на купонджиите от Румъния - Popa Sapka. Вечерта ще бъде закрита подобаващо от DJ Bai Pop и Zionlionz Soundsystem. Няколко дни преди началото на фестивала Сърмата Хари предупреждава: "На "На тъмно Freestyle" сцената с Q-check (Кю-чек) ще е истински кютек – подгответе се!"

Напомняме и че във специално обособената Meet The Star зона всеки ще може да се срещне с артистите от "На тъмно" сцената в абсолютно непринудена обстановка.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички