Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Световната сензация Tekashi 6ix9ine и трап звездата NLE Choppa идват за първото издание на Menace To Society Festival
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София

Шоуто на Аеросмит за София - Европейска столица на културата


Шоуто на Аеросмит за София - Европейска столица на културата

3771

Концертът на Аеросмит (Aerosmith) е в подкрепа на кандидатурата на София за Европейска столица на културата, известиха организаторите на събитието - "София Мюзик Ентърпрайсис".

Както MySound.bg нееднократно писа, легендарната американска банда ще свири за първи път у нас на столичния стадион "Локомотив" от 20.00 ч. на 17 май, събота.

"София Мюзик Ентърпрайсис" в сътрудничество със Столична община предприема специални мерки във връзка с дългоочакваното музикално събитие. Стивън Тайлър и компания пристигат у нас в оригиналния си състав, обещавайки уникално шоу, подплатено със спиращи дъха пиротехнически ефекти и огромни видеоекрани, а от грандиозната сцена с ширина над 35 метра ще прозвучат класики като "Love In An Elevator", "Dream On", "Livin' On The Edge", "Walk Тhis Way" и "Sweet Emotion".

Стадион "Локомотив" е в отлично състояние и ще може да побере хилядите български фенове на митичната формация. За да бъде улеснен достъпът им, организаторите и ръководството на стадиона взимат специални мерки. На всички входове ще бъде монтирано допълнително осветление и с негова помощ пропусквателният режим ще е на много високо ниво.

Столична община пък гарантира нарочна организация на градския транспорт. Ще бъде удължено работното време на метрото по линия 2 – "Обеля" – "Лозенец" с около 40 минути, като в този период ще бъде увеличен броят на мотрисите и те ще се движат на по-кратки интервали. Работното време на автобусни линии № 85 и № 108 също ще бъде удължено, а интензитетът на движение ще бъде увеличен. Ще бъдат осигурени и допълнителни безплатни автобуси за извозване на всички зрители от стадиона до метростанции "Хан Кубрат" и "Мария Луиза".

"София Мюзик Ентърпрайсис" съвместно със Стоков базар Илиянци ще осигури удължено работно време и на платения паркинг на базара. Той е с капацитет 1 000 коли и ще работи по време на концерта и поне час след приключването му.

Входовете на стадиона в деня на концерта ще бъдат отворени в 17.30 ч.

Преди гостите на сцената ще се качат музикантите от D2. Те ще изпълнят  селекция от парчета, включваща тракове от чисто новия им албум "Феникс" и най-популярните песни в дискографията им. Сетът на рокаджиите ще започне в 20. 10 ч. Очакванията са Стивън Тайлър и компания да се появат около 21.10 ч, като шоуто им ще продължи поне два часа - докъм 23.15 ч.

Билетите за него на цени от 70 до 150 лв. все още могат да бъдат закупени от всички каси на "Тикетпро" в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички