Ще избере ли Венци Мицов (екс-Хиподил) българското?


Ще избере ли Венци Мицов (екс-Хиподил) българското?

7205

Венци Мицов е сред гостите в инфоток шоуто 5400 по TV 7 от 17 часа днес.

Култовият музикант от несъществуващата вече група Хиподил, който е във формацията на Светльо Витков - The Legends, и успешно се изявява като колумнист напоследък, ще вземе отношение по темата "Да изберем ли българското"?

Той ще участва в разговора заедно с адвоката Кристиан Кръстев, Димитър Мандраджиев – председател на Национално обединение "Съхранете българското", и Ангел Катушев – създател на страница "Предпочитам българското" във Facebook.

Косьо, Краси и Ники -  момчетата от предаването, обещават и други интересни гости по нестандартни теми. Една от тях е по-качествени ли са българските продукти, защо все по-често продпочитаме вносни стоки, музика и филми, вместо български.

И още: титаничен спор – кои са по-добрите шофьори, тези от София или от провинцията. В него ще се включат Борис Гаврилов – председател на Българския автомобилен съюз, водещите на "Стартер" по "БГ радио" СимеонКолев и Богдана Трифонова , както и бизнесменът Недялко Лазаров.


"Мис Плеймейт 2010" – Дорис Дилова, ще разкаже за финал истината около скандалната история за изгорения хамстер.

Също така зрителите ще разберат каква е цената да си плеймейтка, какво мисли Дорис за домашното порно и възнамерява ли и тя да пусне свое.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички