Шумно се задава вторият рожден ден на RockIt


Шумно се задава вторият рожден ден на RockIt

3719

Популярният столичен клуб RockIt става на две години утре, 12 декември.
 
Светльо Хиподилски, Звезди, Кольо от Обратен ефект и Милена ще са атракцията на купона с блекджек, безплатна бира и секси танцьорки.

Светльо и Милена Славова ще изпълнят по няколко парчета специално за почелите рожденика. Освен тях двамата на сцената ще се качат още актуалният от клубната сцена шоумен Пецко, както Звезди и Кольо ( Обратен ефект). Тъй като столичният кмет г-жа Йорданка Фандъкова е сред почитателите на рока и е гостувала още на откриването на бара, към нея е отправена официална покана, но все още не е сигурно дали ще има време да уважи събитието.

Очакват се много звезди от рок сцената - музиканти от групите  Остава, D2, Тома с половинката му Албена Михова, Мери Бойс Бенд, Денис Ризов и много други. Навсякъде в заведението ще има сексапилни танцьорки, които са обещали да се раздадат докрай на фона на жиците. А какво е рок купон без бира? Rock It и "Каменица" ще почерпят гостите с питиета, а още с влизането всички ще получат уелкъм дринк. По време на купона ще се играе и блекджек, а за победителите са осигурени награди от добрия стар Jack Daniels.

За кулминация на вечерта са подготвени атрактивна торта и фойерверки.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички