В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден
Легендарната група Rage на 40. Вестфалски пауър метъл в столичния клуб "При Черепите"
Актуалните британски пост-пънкари  Squid ще ударят в столичния клуб Pave
Димитър Аргиров и Соня Чакърова с нов албум и концерт на 5 октомври. Песенни следи
Световната поп оперна сензация Il Divo пристига за концерти в Пловдив и Варна
Оркестър Камчия, TDK и Evitceles представят България на престижния сръбски фестивал Changeover
Богата музикална програма в "Топлоцентрала" през октомври
Съвместен десант на Contortion, Carved Memories и Melinoë у нас: Unravelling Europe - United In Metal

Симона Велкова се завърна от Холивуд


Симона Велкова се завърна от Холивуд

5332

Симона Велкова се завърна от Холивуд, където тя и останалите 22 полуфиналистки в световния конкурс за таланти в пеенето Avon Voices записаха последното видео, с което участват във финалния кръг.

Българката премина кратко обучение по сценично поведение, водено от ветерани в музикалната индустрия, и част от звездното жури – колумбийската певица Мая и носителя на "Грами" и музикален продуцент Дейвид Пак. В Холивуд участничките в конкурса заснеха и професионална фотосесия с макиажа на Avon.

"Да съм тук сега, е най-вълнуващото изживяване за мен! Особено когато идвам от толкова малка и далечна държава като България. Участието ми в Avon Voices и пътуването до Холивуд са една сбъдната мечта!", сподели огромното си вълнение Симона (трета от ляво на дясно на снимката) по време на обученията.

Само преди месец момичето от Несебър бе обявено за една от 23-е полуфиналистки от 17 държави-участнички в надпреварата. Avon Voices е първият международен онлайн конкурс за таланти в пеенето. До момента Симона премина през три селекционни кръга, включително два вота на публиката, с които събра над 2.2 млн. гласа от целия свят.

"Успехът на нашето момиче Симона и нейният безспорен талант несъмнено са повод за гордост", каза Валентина Бешевишка, маркетинг мениджър на Avon за Дунавския регион."Тя успя да стигне до полуфинала благодарение на красивата си дарба, но и благодарение на вашия глас. Затова нека я подкрепим още веднъж, тя наистина го заслужава – гласувайте за нея до 26 август!", призова Бешевишка.

Всеки може да се включи и да помогне на Симона и останалите полуфиналисти да стигнат до финала, като гласува за тях на AVONVoices.com. Гласуването започна на 22 юли и ще продължи до 26 август.

Както MySound.bg вече извести, Велкова беше избрана сред 178 претенденти от над 6 000 кандидати, включили се в конкурса през март. В края на глобалното търсене на таланти в пеенето само 10 финалисти от цял свят ще пътуват до Ню Йорк, за да присъстват на годишната гала вечер на Фондацията за жени нa Avon в Ню Йорк на 2 ноември и ще се срещнат със звездното жури на конкурса.

Тогава ще бъдат обявени и двете дългоочаквани победителки, едината от които – представител на Avon, а другата – избранa сред широката публика.

Повече информация за полуфиналистите - на:

http://www.AVONvoices.com.

Ако все още не сте се регистрирали, направете го сега.

Avon Voices призова жените от цял свят да се включат с таланта си в глобалния конкурс и така да отбележат 125-годишнината на козметичния гигант.
Посетете официалната страница на едногодишната програма - AVONVoices.com, за да се регистрирате и да станете част от нея.

Така ще можете да гледате видеата на полуфиналистите и да гласувате за тях до 26 август.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички