Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Smash от The Offspring на Sofia Rocks 2014


Smash от The Offspring на Sofia Rocks 2014

4310

20 години след албума, който изстреля The Offspring сред най-емблематичните пънк рок банди за всички времена, легендарният "Smash" ще прозвучи с пълна сила за българските почитатели на звездната група.

Както MySound.bg своевременно огласи, тя ще удари в афиша на тазгодишното издание на Sofia Rocks, което ще се проведе на столичния стадион "Академик" на 6 юли.  

Освен парчетата от "Smash", от сцената ще прозвучат и други  хитове на бандата. Но това не е всичко – по случай първия концерт на рок пънкарите в България, организаторите на фестивала дават възможност на 10 върли фенове да се срещнат на живо с членовете на бандата. Как? Разбери във фейсбук страницата на събитието на FB.com/SofiaRocksFest.

Шоуто Smash тръгна на турне от Белгия и фестивала Groezrock на 3 май, премина през редица европейски държави, преди броени дни "размаза" рок феновете и на култовия Rock Im Park в Германия и продължава да "помита" европейските рок сцени. За последна спирка от обиколката в Европа музикантите са избрали България и Sofia Rocks. Родната публика ще чуе и види цялото  шоу, а групарите обещават преживяването да бъде незабравимо.

"Обичаме да свирим, обичаме да сме заедно, да се забавляваме, да пътуваме, пак да свирим, да пишем песни, да записваме..." – споделя Noodles (китара). "Наистина адски се забавляваме, никога не ни омръзва. През първите десет години харчехме личните си пари, за да ходим по турнета. Реално не свирехме за пари и така беше докато не извадихме "Smash". Това е третият албум на бандата, издаден през 1994, който става 6 пъти платинен в САЩ. Първият сингъл от него - "Come Out And Play", изстрелва бандата на върха на класациите и дава увереност на все още несигурните в успеха си момчета. Следва абсолютен бум, който води до продажбата на над 20 милиона копия от диска в цял свят, което го прави един от най-продаваните рок албуми.

От сайта на бандата вече може да бъде поръчано и юбилейното издание на албума, което ще бъде достъпно през август 2014. То ще съдържа ремастериран албум на CD и винил, променена визия и голям формат албум със снимки, непоказвани досега.  

Критиците определят "Smash" като един от най-влиятелните пънк рок албуми за всички времена. От него са трите официални сингъла - "Come Оut Аnd Play", "Self Еsteem", "Gotta Get Away", които достигат първите места на класациите в САЩ и целия свят. Следват множество кавъри на най-емблематичните песни от диска, покани за концерти из цял свят и международна слава.

А ето какво разказва Noodles относно предстоящата си среща с българските фенове: "Винаги е чудесно да свирим на места, където никога не сме ходили. Никога не знаем какво да очакваме и обикновено, когато сме на ново място, във въздуха сякаш има едно специфично електричество... Затова елате всички на концерта, защото ще бъде жесток! Нямаме търпение най-после да дойдем при вас, да разгледаме София и да се запознаем с културата ви. Ще бъде страхотно шоу, ще се видим там!

На стадион "Академик" ще се развихрят още 30 Seconds To Mars, щурите Mando Diao и метъл бандите Skillet, Alcest и Ossy.

Билети за петото издание на Sofia Rocks все още могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна и на eventim.bg

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички